Roni Vud, žestoki roker mekog srca: Najviše volim da se ušuškam uz ćerkice

Autor:

20.03.2017 12:10

Foto:

Foto:



Slavni muzičar Roni Vud (69), gitarista legendarnog sastava Rolingstons nedavno je postao otac po peti i šesti put! Naime, njegova supruga Seli Hamfris (39) rodila je bliznakinje Grejsi Džejn i Alis Rouz.

Za trideset godina mlađu Ronijevu suprugu roditeljstvo je potpuno novo iskustvo, dok legendarni muzičar već ima četvoro dece iz dva prethodna braka - sa Krisi Findlej ima sina Džesija (40), a iz braka sa Džo Karsijake sinove Džejmija (42),  Tajrona (33) i ćerku Liju (38).

A post shared by Sally Wood (@sallywood1) on Jan 27, 2017 at 1:08pm PST


Muzičar koji je sa Stonsima nastupao širom sveta i zajedno sa Mikom Džegerom, Kitom Ričardsom i Čarlijem Votsom već decenijama drži koncerte za pamćenje, može se reći da je bukvalno "živeo rokenrol".

Ali, rođenje bliznakinja je za ovog žestokog rokera sve promenilo.

A post shared by Ronnie Wood (@ronniewood) on Feb 14, 2017 at 3:15pm PST


U intervjuu za "Hello!", Vud je otkrio da ga danas, umesto svirke pred stotinama hiljada ljudi, nešto drugo ispunjava i čini srećnim. Trenuci provedeni sa suprugom Seli i njihovim bliznakinjama, za ovog starog momka su neprocenjivi.

- Svaki put kad sam sa Seli i devojčicama, to je vrhunac mog dana, ništa ne može da se poredi sa time. Predivno je kad se svi zajedno ušuškamo u krevetu i mazimo, eto tako ja zamišljam raj. Ne može se rečima opisati. Devojčice su tako lepe i umiljate. Zaista sam srećan čovek - razneženo je pričao Roni.

A post shared by Ronnie Wood (@ronniewood) on Sep 25, 2016 at 6:41am PDT

Da su mu se zaista promenili prioriteti govori i činjenica da se u potpunosti odrekao alkohola, cigareta i starih poroka, koji obično idu uz rokenrol stil života. Glumica i producentkinja Seli, s kojom je u braku od 2012. godine, donekle je zaslužna za ovakvu promenu života.

A post shared by Ronnie Wood (@ronniewood) on Jan 16, 2017 at 3:00am PST

- Sali je rođena da bude majka, sve joj to tako prirodno ide. Divna je - kaže zaljubljeni roker.

A post shared by Sally Wood (@sallywood1) on Mar 16, 2017 at 7:27pm PDT

A da su se bliznakinje vezale za oca, potvrđuje i Ronova supruga.

- Jako se obraduju čim ga ugledaju, bukvalno možete da pročitate na njihovim licima oduševljenje, kao da kažu "jupiii, to si ti" - otkrila je gospođa Vud.

A post shared by Sally Wood (@sallywood1) on Mar 2, 2017 at 7:54am PST


Zanimljivo je i to da ovaj čuveni roker užurbane ulice Londona i svetskih prestonica, sve češća menja mirnim životom na selu. Sa svojom porodicom sve više vremena provodi na svom seoskom imanju u Hertfordširu.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading