Rođendan koji će pamtiti: Jelenin poklon je Noleta doveo do suza

Autor:

23.05.2017 22:38

Foto:

Foto:



Sigurno je da je izgubljeno finale u Rimu malo pokvarilo raspoloženje kako Novaku Đokoviću, tako i članovima njegove porodice, ali njegova supruga Jelena uvek zna kako da ga podigne i oraspoloži. Samo dan posle finala u Rimu, Novak je slavio svoj 30. rođendan u krugu svojih najbližih, a Jelena je želela da mu pokloni nešto posebno. Jer Novak je učinio svoju porodicu ponosnom, učinio je naciju ponosnom, a najponosnija od svih je sigurno njegova Jelena, ljubav njegovog života. Njih dvoje godinama dele i dobro i zlo, dele sve strahove, sumnje, radosti i pobede...


- Jelena je ove godine želela da za jubilarni 30. rođendan svom Novaku pokloni nešto što će pamtiti. Jednostavno je osetila da sve što želi da mu pokloni je zapravo u njoj, njenim mislima koje joj prolaze kroz glavu svaki put kada ga vidi. Zato je pre nekog vremena sela i počela da piše priču o njima, njihovoj ljubavi, njihovom odnosu, svemu što oseća, želi, svemu o čemu razmišlja, zbog čega strahuje... - otkriva izvor za "Blic" i dodaje:


- Novak je bio zatečen kada je pročitao šta je Jelena napisala. Nema tu ničeg što on zapravo nije znao i osećao, ali način na koji je Jelena to napisala ga je oduševio. Doveo do suza takoreći. Jelenina snaga i jačina su oslonac koji je on uvek imao, a njegov osmeh je nešto bez čega ona ne bi mogla da živi. Sve to je deo ove emotivne, ali i motivacione priče koju je Jelena napisala za svog muža - kaže dalje izvor "Blica".


Priča je tako napisana da može svakome da posluži kao podsetnik da ljubav ne treba da se zapostavi, da dvoje moraju i mogu da budu jedno kada je reč o planovima, ciljevima i željama.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading