Robert de Niro otvara restoran na Svetom Stefanu

Autor:

11.05.2017 10:58

Foto:

Foto:



Holivudski Robert de Niro otvorio je prošlog leta restoran "Nobu" u Miločeru, a sada je glumac odlučio da preseli restoran na Sveti Stefan.

Naime, kompanija "Adriatic properties" grčkog biznismena Petrosa Statisa zatražila je od Sekretarijata za urbanizam Opštine Budva dozvolu za postavljanje montažnog objekta na Svetom Stefanu, u koji bi bio preseljen restoran glumca Roberta De Nira, pišu crnogorske "Vjesti".

U zahtjevu navodi da su vlasnici spremni da restoran presele u tivatski Porto Montenegro, ako im Opština Budva ne izađe u susret, gde su navodno dobili bolje uslove.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", selidbe u Tivat neće biti, jer će Opština Budva izaći u susret Statisu. Svetski lanac "Nobu" restorana, u vlasništvu oskarovca i najpoznatijeg suši šefa na svetu, otvoren je prošlog leta u okviru restorana "Kraljičina stolica", u Miločeru.

A post shared by Nobu New York (@nobunewyork) on Apr 26, 2017 at 12:04pm PDT


Lanac od 32 "Nobu" restorana prostire se na pet kontinenata, od Dubaija i Manile, do Hong Konga i Monte Karla. "Nobu" restorani su hit među holivudskim zvezdama već više od dve decenije, kako zbog zdrave hrane, tako i zbog imidža mesta za bogate i slavne.


Posećuju ih Džordž Kluni, Tom Kruz, Leonardo Dikaprio, ali i mnogu druge zvezde, pogotovo od kada je De Niro odlučio da svoju navodnu ljubav prema umeću suši šefa Nobija kruniše ulaganjem u restoran.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading