Radosne vesti: Uroš Jakovljević postao tata! (foto)

Autor:

30.08.2017 11:51

Foto:

Foto:



Mladi glumac Uroš Jakovljević (29), poznat po ulogama u serijama “Šešir profesora Koste Vujića” i “Miris kiše na Balkanu”, postao je otac!

Uroš i Nina Jakovljević: Svadba o kojoj svi pričaju

Njegova supruga Nina Krako Jakovljević (32) porodila se juče, a presrećni tata je sa porodicom i prijateljima slavio do kasno u noć! Pol bebe par još nije otkrio.

Nina Janković, kao mnogobrojne Uroševe kolege, bila je među zvanicama, a nije odolela da putem društvenih mreža ne podeli delić atmosfere sa proslave.

Uroš Jakovljević: Maštanja jednog glumca o porodičnoj vikendici

Uroš se na jesen prošle godine venčao svojom dugogodišnjom devojkom Ninom, naučnicom iz oblasti molekularne biologije. Kako je svojevremeno otkrio za "Gloriju", par se verio samo mesec dana pred svadbu, a na neki način sudbina je u ovaj romantičan trenutak umešala i Semjuela Beketa...

– Verili smo se krajem avgusta u Budimpešti jer su u jednoj tamošnjoj radnji imali prsten koji se Nini dopao – otkriva Uroš i napominje da je sve bilo čarobno: – Da bih joj na miru dao prsten, sklonili smo se u prvu sporednu ulicu. Nabasali smo na mali trg sa dve klupe, od kojih je jedna bila slobodna. Seli smo, a onda smo primetili i klavir, odnosno, cela ta postavka bila je ispred paba koji nosi ime pisca Beketa. On je moj omiljeni autor, igram u komadu “Čekajući Godoa”, koji je za mene najbolji tekst ikad napisan. Zbog svega toga pomislio sam kako ništa u životu nije slučajno.

Maja Gašić

Autor