Proslavljeni reditelj Lik Beson ponovo snima u Beogradu, e evo šta misli o nama

Autor:

17.11.2017 09:08

Foto:

Foto:



Proslavljeni reditelj, scenarista i producent Lik Beson ovih dana u Beogradu snima deo svog novog filma "Ana", u kojem glavne uloge igraju Luk Evans, Kilijan Marfi i Helen Miren.

Објава коју дели Luc (@lucbesson) дана 10. Окт 2017. у 9:23 PDT

Da mu je srpska prestonica jedna od omiljenijih filmskih destinacija, slavni umetnik koji je obeležio francusku i evropsku kinematografiju potvrdio je i na svom instagram-profilu - pored fotografije i snimka jedne novobeogradske zgrade, Beson je napisao:

-Nema puno ljudi u mom komšiluku, ali su svi vrlo slatki i prijatni. Evo vam teme za razmišljanje.

Beson, čija je kompanija Europa Corp u poslednjih deset godina ovde snimala filmove "Distrikt 13 ultimatum" i "Distrikt 14", Human zoo, Big picture i 3D naučnofantastičnu avanturu Lock out, ovog puta će kratko boraviti u Beogradu, pišu Novosti.

Објава коју дели Luc (@lucbesson) дана 17. Јул 2017. у 3:47 PDT

Snimanje novog filma odvija se uveče i tokom noći u Jovanovoj ulici i Ulici kralja Petra, a veći deo je već snimljen u Rusiji.

ANNA Be ready!????⚔️?❤️ #sasha luss#cillianmurphy #lukeevans #helenmirren #film#cinema#polar

Објава коју дели Luc (@lucbesson) дана 5. Нов 2017. у 1:03 PDT

U "Ani" se pojavljuje i Saša Lus, ruska manekenka internacionalne karijere, ljubimica i muza slavnog kreatora Karla Lagerfelda, koja je započela i karijeru glumice. Beson je na svom instagram-profilu objavio i fotografije s prelepom manekenkom, koja je u našoj javnosti poznata i kao bivša devojka glumca Miloša Bikovića.