Prkosi zakonima prirode: Zanosna Klaudija Šifer ostavila sve bez daha na premijeri u Londonu (foto)

Autor:

19.09.2017 13:18

Foto:

Foto:



Nemački supermodel Klaudija Šifer, koja je devedesetih godina prošlog veka zajedno sa Sindi Kraford, Lindom Evanđelistom, Naomi Kembel i Kristi Tarlington činila čuvenu "top petorku" danas ima 47 godina.

Ali se to po njenom izgledu svakako ne bi reklo. Lepotica koju su u mladosti često poredili sa ikonom francuskog filma Brižit Bardo, kao da je zaustavila vreme.


Tragovi starenja se na njenom licu gotovo uopšte ne vide, a jedan od razloga njenog savršenog izgleda u poznoj petoj deceniji jeste srećan i ispunjen život.

Bivša manekenka je već 15 godina u srećnom braku sa američkim filmskim režiserom Metjuom Vonom sa kojim ima troje dece - sina Kaspara i ćerke Klementinu i Kozimu.

Otkako je napustila manekensku pistu, Klaudija se posvetila majčinstvu, ali pronađe vremena za glumu i privatni biznis. Zajedno sa El Mekfirson, Sindi Kraford, Naomi Kembel i Kristi Tarlington je vlasnica čuvenog lanca restorana "Fešn kafe".

Retko se pojavljuje u javnosti, a nedavno je učinila ustupak kada je svom suprugu pružila podršku na londonskoj premijeri filma "Kingsman: Zlatni krug" i svojom pojavom zadivila sve prisutne.

Tri decenije karijere Klaudije Šifer: Šta se krije iza neodoljivog osmeha Snežne kraljice modnih pista

Šifer je nosila minijaturnu prugastu haljinu s mrežastim detaljima na ramenima, kreaciju modne kuće "Balmain".

Dugonogoj lepotici je kratka pripijena haljina stajala kao salivena, a svi su se složili da izgleda podjednako savršeno kao u danima najveće popularnosti kad joj je bilo 20-ak.

Maja Gašić

Autor