Priznanje Ele Dvornik: Imala sam dečka koji me fizički zlostavljao

Autor:

18.01.2017 16:32

Foto:

Foto:



Onima koji je prate na društvenim mrežama, Ella Dvornik je objavom poslednjeg videa pripremila pravo iznenađenje.

Ona je odlučila da svima koji je prate otkrije deset stvari koje nisu znali o njoj, a nekim je priznanjima i prilično šokirala javnost.

Iako inače uvek našminkana, video je snimila u prirodnom izdanju jer je želela da pokaže kako izgleda bez make-upa:

- Kao što vidite, moja koža nije savršena kao na fotografijama, ali zato postoje mobilne aplikacije i plastični hirurzi. Naravno, mobilne aplikacije su ipak jeftinije - našalila se Ela.

Za početak se prisetila vremena kad je imala 17 godina i otišla na Tajvan preko neke modne agencije. No kad su je agenti videli uživo, ostali su, kako Ela kaže, u šoku jer je njen struk 72 centimetra i rekli joj da ona nije za manekenski posao.

- Nakon što za mesec dana nisam uspela ništa da zaradim, uzeli su mi pasoš i rekli mojoj mami da me neće vratiti kući, pa je ona morala da 'iskešira' novac i vrati im za smeštaj i džeparac koji su mi davali - priznala je.

Kad je fizički izgled u pitanju mrzi svoja stopala jer, kako kaže, ima ružne prste, a kao jednu od odvratnih činjenica koje je podelila o sebi je ona da - voli da jede vlastitu kožu iako joj nije jasno zašto to radi.

Ela je u vezama od 14. godine, a nikad u životu nije bila sama više od mesec ili dva.

- Uglavnom sam išla iz veze u vezu. Sve veze koje sam imala bile su minimalno dve godine. Prošla sam ih stvarno svakakve. Imala sam jednog dečka s kojim sam bila tri godine i koji me fizički zlostavljao. Moram priznati da mi taj period u životu baš i nije bio drag iako nisam znala tačno što je to jer niko nije puno pričao o tome. Taj deo mog života me poprilično obležio. To fizičko zlostavljanje se nije događalo samo kod kuće, već se pred kraj dogodilo i ispred mojih prijatelja. Kad su oni to videli, više nisam imala način na koji bih to sakrila od njih. Uglavnom, da ne bi bilo da sam bila devojka koja je menjala dečake kao čarape, uglavnom bih se zaljubila i bila u dugim vezama - ispričala je Ela za kraj videa i dodala da se nada da će veza s Čarlsom biti poslednja jer joj je više preko glave da upoznaje nove i nove muškarce.

Komentari. (0)

Loading