Prijatelji Megan Markl na mukama: Da li sada treba da ti se klanjamo?

Autor:

25.05.2018 13:02

Foto:

Foto:



Megan Markl udajom za princa Harija postala je vojvotkinja od Saseksa, a od venčanja bivša glumica je dobila i novo zanimanje, a to je - princeza Ujedinjenog Kraljevstva.

Šest meseci obuke za kraljevski život: Megan Markl – od glumice do princeze

Naime, iz Kensingtonske palate su objasnili da će Megan ubuduće u zvaničnim dokumentima (gde bude zahtevano), u polju "zanimanje" upisivati "princeza". Isto protokol važio je i za Kejt Midlton koja je udajom za princa Vilijama postala vojvotkinja od Kembridža sa zanimanjem "princeza".

Prednosti braka s princem: Pored titule vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl dobila i “zanimanje”

Nova titula i ulazak u kraljevsku porodicu stavio je na muke Meganine prijatelje iz "prošlog života", pa tako sada nisu sigurni kako treba da se ophode prema njoj. Mejkap umetnik Danijel Martin koji poznaje novopečenu vojvotkinju već deset godina, otkrio je za "People" da na venčanju nije bio siguran kako da se ponaša.

 

 

Stručnjaci za govor tela tvrde: Zna se ko je gazda u braku kraljevskog para (foto)

- Pitao sam je "Da li sada treba da ti se klanjam?". Ne želim da te ne ispoštujem, ali s druge strane, poznajem te već deset godina. Šta da radim? - pitao je Danijel, na šta se mlada iskreno namsejala i odgovorila:

Čarobna princeza Šarlot: Najslađi trenutak na kraljevskom venčanju (foto)

 

 

- Za tebe ću uvek biti Meg!

Supruga princa Harija je uverila dobrog prijatelja da je, uprkos novom statusu i tituli, i dalje ista osoba.

Megan Markl: Savršen autfit za prvo pojavljivanje nakon venčanja (foto)

- Bez obzira na sve, sledeći put kad je budem video, ispoštovaću protokol i pokloniti se. Ali, Meg će uza mene uvek biti Meg, to je jednostavno tako - dodao je slavni šminker.

Maja Gašić

Autor