Presrećna buduća mama: Nina Janković podelila radosne vesti (foto)

Autor:

17.10.2017 21:32

Foto:

Foto:



Nakon što je pre tri godine izgovorila sudbonosno "da" svom izbarniku Mateji Dičiću, glumica Nina Janković sada je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama podelila najlepše vesti.

Nina Janković Dičić: Uživam u braku, a deca će doći kad bude vreme za to

Jedna od najlepših srpskih glumica i njen suprug uskoro će postati roditelji, a Nina je svoju sreću podelila sa svima uz duhovitu fotografiju.

- Šta god da je, nek je živo i zdravo! - napisala je ona na društvenim mrežama uz prvu fotografiju trudničkog stomaka.

Šta god da je, nek je živo i zdravo! @matejadicic ?❤️? #ivicaimajica

A post shared by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on Oct 17, 2017 at 9:45am PDT

Nina koju je publika zavolela zbog uloga u brojnim domaćim filmovima i serijama, među kojima su "Montevideo, Bog te video!", "Pevaj, brate", "Cvat lipe na Balkanu", "Budva na pjenu od mora", "Ubice mog oca"... i njen suprug krajem maja su proslavili tri godine braka, a mlada dramska umetnica tada je za "Gloriju" otkrila kako nijednog trenutka nije posumnjala u to da je suprug Mateja čovek njenog života kao i da bi volela da bude mama dečaka jer je ove godine njenih pet drugarica dobilo ćerkice.

– Tamara Dragičević i njena rođena sestra Marija, koje su i moje zaove, Dragana Dabović, Mija, moja najbolja drugarica iz Šapca, i Marija, takođe moja drugarica iz rodnog grada. Sve imaju devojčice.

Nina Janković: Ljubav u Opatiji (foto)

Koliko dece biste želeli da imate?

Dvoje ili troje. Volim decu i ima ih dosta u mom okruženju. Sa njima sam ortak i uvek pričam kao da smo ravnopravni, a to je njima zabavno - rekla je Nina za "Gloriju".