Premiesku live: "Gloria" vam poklanja karte za najbolju žurku u Beogradu

Autor:

21.07.2017 10:15

Foto:

Foto:



Outdoor žurke koje počinju tokom dana i završavaju se u ranim jutarnjim časovima trenutno predstavljaju hype svetske klupske scene.

Za drugo izdanje mesečne rezidenture na Disko Splavu Sloboda, Easy Tiger priprema najekskluzivniji line up do sada. Sa početkom u 18h i spektakularnim zalaskom sunca na reci, parti će trajati do ranih jutarnjih časova.

U petak, 21.07. Easy Tiger ekipi će se u posebnom dvanaestočasovnom događaju priključiti trenutno najpoznatiji rumunski Live Act - Premiesku, kao i gost iz Švajcarske, Mihael Simić. Podršku će uz Marka Nastića pružiti rezidenti serijala, Kristijan Sajković Vanović i Vladimir Dragaš, a intro i outro set je rezervisan za specijalne goste.

"Glorija" je spremila iznenađenje za svoje verne čitaoce, a najbrže očekuju karte za najbolju žurku u Beogradu.

Potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Ko je bio na prošlonedeljnoj naslovnici magazina "Gloria"?

Dvoje najbržih čitalaca koji daju tačan odgovor na našoj Facebook stranici, dobiće po dve karte za Easy Tiger žurku na Disco Splavu Sloboda.

Premiesku čine poznati rumunski duo Livio & Roby kojima se pridružuje George G. Esencija njihovog prepoznatljivog zvuka leži u inovativnosti instrumenata koje koriste; oni dizajniraju sopstvene konzole sastavljene od delova različitih mašina, ispunjavajući viziju o stvaranju elektronske muzike bez kompjutera. Ovaj koncept predstavljaju na Time Warp Lab-u u okviru ‘Premiesku Analogue Sound’ radionice u organizaciji Desolat etikete, za koju su izdali svoj debi album “Indirect”, u septembru 2012.

Ispunjena svetska turneja i izdanja za etikete kao sto su Vakant, Desolat, Apollonia, 20:20 Vision i Djebali ih pozicioniraju na 21. mesto Top 40 Resident Advisor Live Act Poll-a za 2016. godinu.

Karte za ovu žurku možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Vulkan knjižarama, WinWin shopovima i preko sajta www.ddtickets.rs po ceni od 600rsd.