Predstavi "Hipnoza jedne ljubavi" nagrada na 46. Danima komedije u Jagodini

Autor:

27.03.2017 21:33

Foto:

Foto:



Ocenom publike od 4,80 predstava "Hipnoza jedne ljubavi" Zvezdara teatra na 46. "Danima komedije" u Jagodini, proglašena je za najsmešniju, pa joj je pripala statueta "Jovanča Micić". Kako je žiri istu predstavu proglasio za najbolju, pripala joj je i nagrada "Mija Aleksić".

Žiri je statuetu "Ćuran" za najbolja glumačka ostvarenja dodelio Milošu Đorđeviću za ulogu Rubeole u predstavi "Udaj se muški" u izvođenju Ispad-Centra za interaktivnu umetnost Beograd, Irfanu Mensuru za ulogu Vuleta u predstavi "Hor bečkih dečaka" Jugoarta iz Beograda i Draganu Petroviću Peletu za ulogu doktora Vase u predstavi "Hipnoza jedne ljubavi". Nagradu "Ćuran" za životno delo dobio je Vlasta Velisavljević, pišu Novosti.

Statueta "Ćuran" za najbolje rediteljsko ostvarenje pripala je Oliveri Đorđević za predstavu "Dok te ja hranim i oblačim" u izvođenju Pozorišta mladih iz Novog Sada. Glumci u istoj predstavi, Kristina Savkov i Danilo Milovanović proglašeni su za najbolju mladu glumicu, odnosno glumca na festivalu. Nagradu "Nikola Milić" za najbolju epizodnu ulogu poneo je Srđan Sekulić za ulogu konobara u predstavi "Dva u jedan" Narodnog pozorišta iz Subotice. Nagrada za najbolji savremeni domaći komediografski tekst dodeljena je Dušanu Kovačeviću za "Hipnozu jedne ljubavi".

KOSTIM

Najbolju kostimografiju uradila je Dragica Laušević za predstavu "Revizor za jugoistok" Šabačkog pozorišta, a najbolju scenografiju Vesna Popović za predstavu "Pasivno pušenje" Zvezdara teatra

Komentari. (0)

Loading