Pravi fudbalski tim? Kristijano Ronaldo otkrio koliko dece želi da ima

Autor:

27.07.2017 21:00

Foto:

Foto:



Kristijano Ronaldo, najbolji fudbaler sveta koji je nedavno obelodanio da ostaje u Real Madridu, ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izjavama.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 29, 2017 at 10:09am PDT

Sportista koji već ima šestogodišnjeg sina Kristijana Juniora je nedavno dobio i blizance - dečaka Matea i devojčicu Evu. Svega meseca dana nakon toga, otkrio je svetu i da će postati otac po četvrti put! Njegova devojka Georgina Rodrigez čeka bebu, a prinova bi trebalo da stine na svet do kraja godine.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 4, 2017 at 11:07am PDT

Kraj nagađanjima: Ronaldo otkrio da li stiže i četvrto dete

Ali, nije tu kraj. Ozloglašeni zavodnik je za portugalski list "Correio da Manha" otkrio koliko dece zapravo želi da ima...

- Kristijaninjo (kako fudbaler od milošte zove sina Kristijana Juniora) je veoma srećan. Rekao mi je da želi da ima još braće i sestara. Želi da ih bude sedam, jer je to magičan broj. I ja se slažem s njim - ispričao je fudbaler i dodao da uživa u roditeljstvu, kao i da ne isključuje mogićnost da u budućnosti ima još dece!


Ova njegova izjava je podelila mišljenja javnosti. Pored šaljivih komentara da čuveni Portugalac pokušava da napravi privatni fudbalski tim, bilo je pohvala na njegov račun. Budući da je više nego finansijski obezbeđen, mnogi smatraju da je plemenito što želi da svoje bogatstvo na taj način deli.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jul 12, 2017 at 8:54am PDT


S druge strane, bilo je i onih nešto konzervativnijih koji sa sumnjom gledaju na Ronaldove izjave. Optužuju ga da je egoista, koji decu želi samo kako od njih pravio svoje klonove. Nikako im se ne dopada i što je troje dece  dobio uz pomoć surogat majki, umesto da je išao konvencionalnim putem - oženio se i izrodio porodicu...

Maja Gašić

Autor