Prava istina o braku Bijonse i Džej Zija: Razveli bi se da nije Blu Ajvi

Autor:

06.12.2017 19:46

Foto:

Foto:



O problemima u braku najbogatijeg slavnog para Bijonse i Džej Zija odavno se priča. Šuškalo se o njegim porevarama, zbog čega se posvađao i sa supruginom sestrom Solanž, ali par se doskora nije oglašavao na ovu temu.

Bijonse i Džej Zi: Evo na šta troše svoje bogatstvo od preko milijardu dolara

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Sep 15, 2017 at 1:32pm PDT


A kad su letos pored ćerkice Blu Ajvi dobii i blizance, glasine su utihnule. Činilo se da i ako su postojali problemi, sada je sve u redu.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT


To je posredno i potvrdio Džej Zi u intervjuu koji je dao za "The New York Times Style Magazine". Reper je u razgovoru s novinarom "izokola" priznao neverstvo, kao i da mu je Bijonse velikodušno oprostila, zaključivši da su sada na stabilnom tlu nakon svih lomova.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 19, 2017 at 5:03pm PDT


Međutim, da nije baš sve bilo tako lako i jednostavno kao što reper prestavlja, otkrio je izvor bliza paru za magazin "People".

- Jedva su ostali braku. Bijonse je bilo potrebno zaista dugo vremena da počne ponovo da mu veruje. Teško joj je bilo da sve zaboravi i oprosti mu. Ali, s druge strane, najvažnije joj je bilo da porodica ostane na okupu - kaže izvor i dodaje - Da nije bilo Blu Ajvi, verovatno sada ne bi bili zajedno. Bilo je potrebno da prođu godine da dođu do tačke u kojoj se sada nalaze. A dolazak blizanaca ih je dodatno zbližio.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Oct 31, 2016 at 9:51pm PDT

Maja Gašić

Autor