Povratak glumačke dive: Milena Dravić se vraća na male ekrane

Autor:

14.02.2018 09:42

Foto:

Foto:



Glumica Milena Dravić naći će se i u četvrtoj sezoni serije "Komšije" reditelja Milana Karadžića. Ona glumi Branislavu Drakulić, majku glavnog junaka Ivana Zdavkovića kojeg tumači Nebojša Ilić.

Објава коју дели Marija D (@dameskim) дана 18. Дец 2017. у 10:10 PST

- Tačno je. Milena nam se pridružila. Snimanja su svakodnevna. Upravo i sada snimamo. Radi se punom parom. Biće vrlo zanimljivo u novoj sezoni. Pripremili smo dosta iznenađenja, ali ne bih ništa zasad otkrivao. Biće dosta novih likova koji će obeležiti ovu sezonu. Biće još uzbuđenja, a radi se svakog dana. Ono što je zanimljivo jeste da će dosta scena biti rađeno u školi, gde ćemo pratiti Siminu (Miloš Samolov) decu i same tinejdžerske probleme - kaže za "Blic" Milan Karadžić, reditelj serije.

Izložba i monografija u čast najveće dive domaćeg filma: Milena Dravić je “nacionalno i kulturno dobro”

Inače, Milena Dravić je morala da napusti snimanje serije jer je u oktobru 2016. bila na bolničkim ispitivanjima zbog narušenog zdravlja. Njoj je nekoliko meseci nakon gubitka supruga Dragana Nikolića bilo izuzetno teško, ali joj se uz stručnu medicinsku pomoć zdravlje poboljšalo i mogla je ovih dana da se vrati snimanju.

- Milena je veliki profesionalac. Svi su oduševljeni njenim povratkom i jedva čekaju da je vide na setu. Od nje mnogi uče. Veliko je zadovoljstvo što će biti tu da mlađim kolegama da poneki savet, koji oni izuzetno poštuju - kaže izvor blizak ekipi ove serije.

Milena Dravić: “Dobričin prsten” mi je produžio život

U glavnim ulogama u seriji "Komšije" su Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Milutin Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković, Hristina Popović i mnogi drugi.