"Posle smrti želim da me pamte po životu kojeg sam živeo, a ne novcu kojeg sam imao": Poslednja fotografija slavnog di-džeja

Autor:

21.04.2018 19:30

Foto:

Foto:



Tim Bergling, poznatiji kao Avicii preminuo je u 28. godini, a uzrok smrti još nije poznat. Iako nije nastupao od 2016. godine zbog zdravstvenih problema povezanih s prekomernim konzumiranjem alkohola, muzikom je nastavio da se  bavi i dalje.

Odlazak di-džej zvezde: Avicii pronađen mrtav

Jedan od danas najznačajnijih di-džejeva je svoje poslednje dane proveo u Omanu, gde je odmarao daleko od oči javnosti, ali je pristajao na druženje i fotografisanje sa obožavaocima.

Muzičar je, kako prenose strani mediji, poslednjih dana bio u društvu di-džeja Maitrai koji je rekao da nije primetio da li je Avicii pio poslednjih dana.

-Bio je izuzetno fin i u dobroj formi. Prošli petak s prijateljima je bio na brodu, a kasnije je s njima otišao na večeru - kaže DJ Maitrai.

Stariji brat DJ-a, David Bergling, stigao je u petak uveče u Oman gde će preuzeti telo svog brata, prenose mediji iz njihove rodne Švedske.

Samo nekoliko dana pre smrti, Avicii je nominovan za Billboard Music Award sa svojim povratničkim albumom ‘AVICI (01)’. Njegova poslednja objava na Twitteru upravo je poruka u kojoj se zahvaljuje na nominaciji.

Avicii je 2014. na početku pesme ‘The Nights’ rekao:

-Kada sam imao 16, tata mi je rekao da mogu biti šta god poželim, samo moram biti vredan. Tada sam odlučio da nakon smrti želim da me pamte po životu kojeg sam živeo, a ne novcu kojeg sam imao.