Posle princa Harija, oglasio se i njegov brat: Princ Vilijam progovorio o majčinoj smrti

Autor:

19.04.2017 16:56

Foto:

Foto:



Samo nekoliko dana pošto je britanski princ Hari javno progovorio o godinama tokom kojih nije mogao da se suoči sa smrću svoje majke lejdi Dajane i njegov stariji brat Vilijam ispričao je za BBC da su posledice šoka zbog preranog gubitka majke kod njega prisutne i posle 20 godina.

Princess Diana, Prince William & Prince Harry September 1989 #princessdiana #princewilliam #princeharry #princehenry #hrh

Објава коју дели Prince Harry (@princehenrywales) дана 16. Апр 2017. у 2:21 PDT

Princ Hari: Dve godine sam proveo u totalnom haosu, bio sam na ivici nervnog sloma

- Šok je bio strašan i.... dvadeset godina posle majčine smrti... još je prisutan -rekao je Vilijam u BBC-jevom dokumentarcu koji će se prikazati u četvrtak uveče.

Film prati grupu trkača s mentalnim poremećajima dok se pripremaju za Londonski maraton.

- Šok je ono najstrašnije... I još ga osećam. I posle dvadeset godina. Ljudi misle da šok ne može toliko da traje, ali traje. To je toliko moćan i snažan trenutak u životu koji te nikada ne napusti. Samo naučiš da se s time nosiš - ispričao je Vilijam.

Hari, Vilijam i njegova supruga Kejt vode kampanju za mentalno zdravlje, a upravo ta kampanja je pokrovitelj ovogodišnjeg Londonskog maratona koji se održava ovog vikenda.

Vilijamov mlađi brat, princ Hari, je pre nekoliko dana u velikom intervjuu za Daily Telegraph otkrio da dugo nije uspevao da se suoči sa majčinom smrću i da je posle mnogo godina nemira potražio pomoć psihijatra.

Princ Vilijam o neraskidivoj vezi oca i sina i kako ga je očinstvo promenilo

Princeza od Velsa, lejdi Dajana, poginula je u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. dok su je jurili paparaci na motoru. Princ Vilijam je tada imao 15, a princ Hari 12 godina.

Komentari. (0)

Loading