Posle optužbi protiv Kevina Spejsija, Netfliks najavio kraj serije "Kuća od karata"

Autor:

30.10.2017 22:28

Foto:

Foto:



Predstojeća šesta sezona "Kuća od karata" biće i poslednja, najavljeno je iz Netfliksa.

Pitanje koje decenijama intrigira svet: Kevin Spejsi konačno progovorio o svojoj seksualnosti

Vest o kraju ove serije došla je neposredno pošto je glavni glumac Kevin Spejsi optužen za seksualno zlostavljanje koje se navodno dogodilo 1986. godine.

A post shared by House of Cards (@houseofcards) on Apr 25, 2016 at 8:28am PDT

Odluka o okončanju serije nije povezana sa optužbama protiv Spejsija, već je doneta ranije, prenose američki mediji tvrdnje upućenih izvora, navodi N1.

Glumac Entoni Rep, prethodno je izjavio za Bazfid da je Spejsi pokušao da ostvari seksualni odnos sa njim kada je on imao samo 14 godina. Nakon što je objavljena Repova priča, Spejsi mu se na Tviteru izvinio i rekao da se tog događaja ne seća.

A post shared by House of Cards (@houseofcards) on Feb 22, 2016 at 6:24pm PST

Radnja popularne američke serije "Kuća od karata" smeštena je u Vašington, i prati život visoko pozicioniranog demokrate Frenka Andervuda koga igra oskarovac Kevin Spejsi, koji nakon što predsednik Amerike prekrši obećanje da će on biti državni sekretar, odlučuje da se osveti svima koji su ga izdali.

Uz svoju suprugu( igra je Robin Rajt) sa kojom ima čudnu ali neraskidivu vezu, a koja je na vrhu najveće humanitarne organizacije, sprovodi plan koji je izuzetno kompleksan, opasan i uključuje sve što jedan političar može da uradi.