Porodila se zvezda serije "Uvod u anatomiju": Elen Pompeo po treći put mama

Autor:

30.12.2016 18:28

Foto:

Foto:



Zvezda hit serije "Uvod u anatomiju", glumica Elen Pompeo (47) postala je mama po treći put! Šarmantna glumica, poznata po britkom jeziku i izbirljivosti kad se radi o odabiru uloga, i njen partner Kris Ajveri dobili su sina!

Beba je nazvana Ilaj Kristofer, a ponosni roditelji su svoju prinovu predstavili svetu putem Instagrama.

❤️Eli Christopher❤️ Chris Ivery just fell a notch.. I've got a new guy

A photo posted by Ellen Pompeo (@ellenpompeo) on Dec 29, 2016 at 11:21am PST

- Imam novog dečaka - napisala je glumica u komentaru uz fotografiju.

Elen i Kris se se venčali 2007. godine u Njujorku, a jedan od kumova je bio  tadašnji gradonačelnik Velike jabuke - Majkl Blumberg. Par već ima dve devojčice - Stelu Lunu (7) i Sijenu Mej (2), koju je na svet donela surogat majka. Elen, koja je poznata po tome da brižljivo čuva svoju privatnost od očiju javnosti, uspela je čak dva meseca da krije dolazak na svet druge ćerke - Sijene, kako bi zaštitila surogat majku.

U jednom intervjuu za australijski magazin, kada su je pitali kako joj je to pošlo za rukom, Elen je ispričala:

- Važno je da sačuvate privatnost surogat majke. Ali, ne zaboravite, ja sam osoba koja je uspela pet dana da drži u tajnosti da joj je kum na venčanju bio gradonačelnik Njujorka. Tako da sam dobra u čuvanju tajni.

Imajući ovu njenu osobinu u vidu, mnogi se pitaju kada je zapravo Ilaj Kristofer  došao na svet. Sudeći po slikama, ne može imati više od dve nedelje, tvrde znalci.

Elen koja u seriji "Uvod u anatomiju" igra glavni lik - Meredit Grej, ispratila je brojne kolege koji su napustili ovo hit ostvarenje. Šuškalo se i da se zbog svađe s njom Patrik Dempsi  odrekao uloge dr Dereka Šeparda koja mu je donela planetarnu popularnost. Naime, prema glasinama, Pompeo je bila jako bliska sa njegovom suprugom Džilijen i oštro mu je zamerila kada se pročulo da ima aferu sa daleko mlađom koleginicom sa seta.

Glumac otkrio kako je uspeo da spase brak

Ipak, ljubitelje serije "Uvod u anatomiju" obradovaće vest da će poslednja, 13. sezona, početi da se emituje na FOX Life kanalu sredinom januara 2017.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading