Porodila se Ivana Berendika: Blizanci kao kruna dugododišnje ljubavi

Autor:

12.12.2016 21:56

Foto:

Foto:



Nekadašnja članica grupe "Models" na svet je donela blizance, a fotografiju sina i ćerka već je ponosno pokazala svetu.

-Molim vas, poželite dobrodošlicu za gospođicu Zoe Mej i gospodina Kai Nikolu na ovo uzbudljivo putovanje koje mi zovemo život!- napisala je lepa Ivana na svom Instagram profilu.

Ivana se 2005. godine udala za američkog miljerdera, jednog od osnivača kompanije "Gugl" Tomasa Jermoluka. Ona se danas bavi dizajnom luskuznog nakita koji su nosile svetske zvezde kao što su Naomi Vots, Kejt Mos, Uma Turman i mnoge druge.

Rođenje sina i ćerke upotpunilo je njihovu sreću,a Ivana je za magazin "Hello" jednom prilikom otkrila čime je to suprug osvojio..

– Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored sebe imam muškarca slobodnog duha, avanturistu koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba. Amerikanke su prilično razmažene. U većini slučajeva su statične i često žrtve primitivnog hedonizma. Jedna Amerikanka teško bi mogla da razume njegovu potrebu da obiđe zemlje koje su gotovo nevidljive na karti Afrike. To nas je i spojilo. -

Tomas Jermoluk - u sredini

Komentari. (0)

Loading