Porodica Kristijana Ronalda postaje bogatija za dva nova člana?

Autor:

12.03.2017 12:48

Foto:

Foto:



Porodica Kristijana Ronalda, jednog od najpoznatijih fudbalera na svetu, kako prenose svi strani mediji, postaće bogatija za još dva člana.

Naime, tridesetdvogodišnjem fudbalskom asu uskoro stižu blizanci, koje će roditi surogat majka, a kako prenosi The Sun, radi se o dva dečaka koji bi uskoro trebalo da stignu na svet.

Perfecto ?

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Feb 7, 2017 at 9:03am PST

Vest je stigla odmah pošto je Ronaldo svetu predstavio i svoju novu devojku, dvadesttrogodišnju Georginu Rodrigez, s kojom je u srećnoj vezi.

Dolijao i veliki ljubavnik: Ronaldo prvi put na crvenom tepihu u pratnji devojke

Nakon rođenja, kako prenose mediji, blizanci će odmah stići u Ronaldovu 5 miliona funti vrednu vilu.

Spending time with my love ?

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Dec 21, 2016 at 7:01am PST

- Kristijano voli da čuva svoj privatni život pa je srećne vesti podelio samo sa bliskim prijateljima i porodicom, koja jedva čeka da upozna mališane - otkrio je nepoznati izvor.

Dragoceni trenuci Bredlija Kupera i Irine Šajk pred najvažniji događaj u životu (foto)

Ni Ronaldova porodica ne zna identitet majke, a fudbalera posebno raduje činjenica da njegov sin Kristijano Junior neće odrastati sam, čija majka je takođe nepoznata javnosti, a kojoj je, navodno, fudbaler isplatio 10 miliona funti kako bi ćutala.

Pre Rodrigezove, slavni sportista bio je u vezi sa ruskom lepoticom Irinom Šajk, koja takođe trenutno očekuje dete sa vernikom, glumcem Bredlijem Kuperom.

Komentari. (0)

Loading