Ponosna mama: Voditeljka Ena Popov rodila ćerku

Autor:

14.02.2017 21:04

Foto:

Foto:



Voditeljka Ena Popov za Dan zaljubljenih nije mogla da dobije lepši poklon!

Lepa mama danas se porodila drugi put i na svet donela malenu Milu, saznaje Hellomagazin.rs.

Ona sa svojim izabranikom Nenadom Čankom, ima ćerkicu Riju, a danas je porodica postala veće za jednog člana.

Kristina Radenković o ćerki Tari: Mama je prva i prava reč

Ena i Nenad su u skladnoj vezi već četiri godine, a u čemu je tajna njihovog odnosa, Ena je svojevremeno objasnila u razgovoru za Alo:

Imam svu pomoć i podršku svog supruga. On mi i u kući u svemu pomaže. Kod nas nema podele na muške i ženske poslove. Kuća u kojoj živimo je naša i kako se ophodimo prema njoj govori dosta o nama.

A da se voditeljka i biznismen savršeno slažu i da su najveća podrška jedno drugom, Novosađanka s ponosom ističe:

Kod nas nema nikakve vike i dreke, mi se o svemu lepo dogovaramo jer ne volimo burne i skandalozne svađe, sve lepo rešavamo razgovorom, a iskreno, nemamo ni šta da rešavamo, jer se o svemu slažemo – priznala je ona.

Kada je Ena je, u proleće prošle saznala da je ponovo u drugom stanju, srećni roditelji dugo nisu želeli da otkriju pol deteta, ali se ona požalila da teško podnosi "drugo stanje".

Vladimir i Jovana Jelić: Sve je spremno za našeg dečaka

U početku mi je druga trudnoća bila teška, dok mi je prva bila bez ikakvih komplikacija, savršeno sam se osećala, kao da nisam bila u drugom stanju, a u ovoj drugoj sam imala mučnine, nisam se osećala najbolje ... ali na sreću sve se sredilo i sad se osećam odlično - rekla je tada Ena koja je sve trudničke muke ostavila iza sebe i sada je spremna da uživa u svim slatkim roditeljskim mukama sa svoje dve princeze.

Komentari. (0)

Loading