Pomalo ljuta Sindi Kraford: Nikada više neću izgledati kao da mi je 20

Autor:

20.12.2016 22:30

Foto:

Foto:



Supermodel Sindi Kraford (50), koja je suvereno vladala modnim pistama devedesetih godina prošlog veka, i danas se može pohvaliti raskošnom lepotom i zategnutim telom.

Kraford, koja je smatrana jednom od najuticajnijih manekenki, žena koja je "proslavila" mladež iznad usne a koji su mnoge devojke docrtavale, još uvek važi za ikonu lepote. A postoje i razlozi zbog čega je to tako. Sindi dosta pažnje posvećuje nezi, a kad se na to pridodaju dobri geni, nije ni čudo što izgleda kao da uopšte ne stari.

Working off Thanksgiving like...#repost @MeaningfulBeauty. ??

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Nov 25, 2016 at 8:19am PST

Međutim, izgleda da postoje osobe koje ne misle tako, a to je ovu lepoticu pomalo naljutilo. Za časopis "NewBeauty‘s",  Sindi je otkrila da ne želi da zaustavi vreme, već jednostavno da izgleda što je najbolje moguće u ovom trenutku, bez obzira na pritisak koji oseća preko društvenih mreža.

- Nije mi potrebno da svako na Instagramu potencira da ne izgledam isto kao pre 30 godina. To i sama znam. Ponekad kada ste na udaru javnosti, to može biti zaista teško, i baš tada je važno da radite na sebi.

A kako bi izgledala najbolje moguće, Krafordova predano vodi računa o svom zdravlju i koži. Lepotica je pak prihvatila da je starenje neminovnost i da nikada neće izgledati kao nekada. Zato je fokusirala na to da izgleda najbolje moguće sada, u ovom trenutku.

- Šta god da uradim, nikada neću izgledati kao da mi je 20 ili 30. Sve što želim jeste da izgledam sjajno u 50-im! Redovno vežbam, zdravo se hranim i zaista vodim brigu o svojoj koži. Postoji pritisak na žene da urade nemoguće, da vrate vreme i zaustave starenje. Ali to nije moguće. Važno je da uradite sve da izgledate najbolje za svoje godine, koje god da su - objasnila je Krafordova.

A da je lepota zapisana u genima, dokazuje i ćerka supermodela - Kaja Džordan, koja je očigledno izgled nasledila od majke.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading