Počelo odbrojavanje do nove sezone "Ubica mog oca": Da li je Jelena preživela?

Autor:

13.12.2017 16:22

Foto:

Foto:



Koliko se ovih dana pasionirano gleda sjajna serija Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom", sa isto toliko pažnje i strasti su se na jesen prošle godine pratile i Antonijevićeve "Ubice mog oca".

Novi lik u seriji “Ubice mog oca”: Koga to hapsi Vuk Kostić? (foto)

Tek što se završila poslednja epizoda ove krimi serije koja je odličnim scenariom, nepredvidivim zapletima i sjajnom glumom svih aktera bukvalno prikovala publiku za male ekrane, počele su najave za snimanje nove sezone.

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on Sep 13, 2017 at 3:12am PDT


Publika bukvalno od januara 2017. broji dane kada će saznati da li je preživela Jelena, ljubav inspektora Jakovljevića, kakva sudbina čeka Nataliju, kakvu novu mrežu laži i obmana plete inspektor Marjanović...


Ono što se pouzdano zna je da će “Ubice mog oca” uz dobro poznate stare, dobiti i mnogo novih likova, a među njima su Anica Dobra, Tihomir Arsić i Miodrag Dragičević. Reditelj Predrag Gaga Antonijević je otkrio  da će novi junaci serije biti likovi iz sveta sporta i estrade i da pravi zaplet tek počinje...

Stiže pojačanje: Ko je nova misteriozna dama u seriji “Ubice mog oca”? (foto)

– Cela radnja će se odvijati u zoni estrade i fudbala. Ubistvo pevača koje se desilo na kraju prve sezone a kog je tumačio Dragan Marinković Maca temelj je za dalja dešavanja, i sve će dalje ići u pravcu estrade i fudbala - otkrio je Antonijević.


Srećom po ljubitelje ove zarazne serije, neće morati još dugo da čekaju da sve to otkriju. Premijera prve epizode ove dugoočekivane druge sezone zakazana je za 18. decembar.

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on Jul 15, 2017 at 3:49am PDT

Maja Gašić

Autor