Pipa Midlton izabrala venčanicu od 10.000 funti

Autor:

17.10.2016 13:38

Foto:

Foto:



Sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton (33) i njen verenik bogati finansijer Džejms Metjuz (40), odredili su datum venčanja!

Budući mladenci se uveliko pripremaju za venčanje, a pozivnice su već odštampane!

Kako prenosi "Newsweek", pozivnice sa oznakom "Save The Date" (vrsta pozivnica koja pozivane obaveštava o događaju koji će se desiti u bliskijoj budućnosti) će zajedno sa božićnim čestitkama poslati prijateljima i porodici krajem decembra.

A čini se i da je mlada odabrala venčanicu i da uveliko ide na probe radi dodatnih prepravki i podešavanja. Kako prenosi britanski "Mail Online", u pitanju je haljina poznatog dizajnera čija cena iznosi 10.000 funti!

Kako haljina izgleda, još uvek je tajna, ali izvori bliski budućoj mladi kažu da će zaseniti haljinu koju je nosila na sestrinom venčanju.


O beloj haljini koju je kao deveruša Pipa nosila na venčanju Kejt i Vilijama, dosta se pisalo, a jedno je sigurno - pobrala je sve pohvale modnih kritičara.

Dejvid Emanuel (53), dizajner koji je kreirao venčanicu princezi Dajani, savetovao je budućoj mladi da izbegne modele koji podsećaju na sestrinu venčanicu.

2/3 For : @dianaandthecambridges #WeMissYouPrincessDiana #princessdiana #diana #princessdianaofwales #dianaofwales #likeforlike #l4l #fff

A photo posted by ? Charlotte Elizabeth Diana (@princesscharlottepictures) on Oct 16, 2016 at 12:42am PDT

- Sve dok izgleda potpuno drugačije od sestre, vojvotkinje od Kembridža, ima šanse da bude zapamćena. Ona ne pripada kraljevskoj porodici i nikada neće pripadati. To je sve što imam da kažem.

Budući da je tajna koju venčanicu je mlađa sestra Midlton odabrala, Dejvid je dao stručno mišljenje o tome koji model bi lepoj Pipi najviše odgovarao.

- Ja lično bih je obukao u nešto veoma meko, možda šifon. Dodao bih i malo nežne čipke koja lepo pada i prati liniju tela, jer Pipa ima sjajnu figuru.

Pipa i Džejms su se verili 17. jula ove godine za vreme romantičnog vikenda na jezeru. Kako izvori bliski paru kažu, bogati finansijer je tokom šetnje kleknuo na jedno koleno i izvadio prsten od 4.5 karata.

"Heads down against the breeze that blows across the peaks of the Lake District on the sunniest of days, the couple had their eyes on a distant hill. Like other weekend walkers out on the fells last Saturday, Pippa Middleton and her boyfriend James Matthews paused to enjoy the magnificent views from the summit and to catch their breath. But as Pippa took in the scenery, her romantic beau was dropping to his knees and preparing an even more spectacular night-- drawing out a stunning diamond ring from deep within a pocket. Kneeling before her James asked Pippa to marry him. And within a moment she said 'yes' and suddenly Britain's most eligible young woman was off the market." -I found the information on Twitter. The Middleton's will supposedly make the official announcement soon if it's true! #pippamiddleton

A photo posted by Pippa Middleton (@pippamidleton) on Jul 18, 2016 at 3:51pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading