Pipa Midlton čeka bebu: Radost zbog prinove u senci porodičnog skandala

Autor:

22.04.2018 13:20

Foto:

Foto:



Mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža - Pipa Midlton čini se da u svemu prati sestru. Poređenje između slavnih sestara je neminovno, pa je tako uočeno da su se već nekoliko puta pojavile u sličnim odevnim kombinacijama, a čini se i da menjaju frizuru u gotovo isto vreme.

Ugledala se na sestru: Pipa Midlton promenila frizuru, ali da li je zasenila Kejt? (foto)

Kejt Midlton trenutno broji sitno do porođaja s trećim detetom, a i u ovom važnom događaju na neki način joj se pridružila Pipa. Kako prenose svi britanski mediji, mlađa pripadnica klana Midlton i njen suprug, bogati britanski finansijer Džejms Metjuz čekaju prvo dete!

Prinova bi trebalo da stigne u oktobru, a pored Džejmsa, srećnim vestima najviše obradovala Kejt, koja je, kako kažu "oduševljena što će postati tetka".

Radost u porodici Midlton-Metjuz donkele je u senci skandala oko svekra popularne Pipe, koji je pre mesec dana optužen za silovanje maloletnice u Parizu.

Skandal u porodici Metjuz: Svekar Pipe Midlton optužen za silovanje maloletnice

Da podsetimo, protiv Dejvida Metjuza je francusko pravosuđe podiglo optužnicu u kojoj ga tereti da je negde u periodu između 1998. i 1999. silovao maloletnicu, a incident se odigrao na Karibima. Optužnica za napad predata prošle godine, a Metjus Stariji je nakon 48 sati u pritvoru pušten na slobodu.

Maja Gašić

Autor