Pevačica stavlja tačku na brak: Nataša traži starateljstvo nad Katjom

Autor:

16.04.2018 19:14

Foto:

Foto:



Pop zvezda Nataša Bekvalac nije ni slutila da će njen suprug Luka Lazukić pokazati drugu stranu svoje ličnosti, i to samo mesec dana od njenog porođaja. IT stručnjak brutalno je pretukao Bekvalčevu u njihovom domu na Dedinju, a sve zbog toga što je ona u njegovom telefonu našla prepiske sa drugim ženama.

Posle napada na Natašu Bekvalac: Luki određena zabrana prilaska na mesec dana

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 27. Авг 2017. у 12:39 PDT

Nataša je u subotu ujutro prijavila nasilje policiji, a nakon toga je završila u Urgentnom centru, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede.

Lazukića je policija tražila nekoliko sati nakon što je prijavljen, da bi ga našli u stanu njegovih roditelja, a Nataša je dva puta u međuvremenu odlazila u Urgentni centar, dok je tokom noći išla i do policije kako bi donela listu povreda.

Lepa Novosađanka rešila je da nakon prebijanja stavi tačku na brak sa Lukom, za koga je verovala da je čovek njenog života. Pevačica će tražiti i potpuno starateljstvo nad ćerkicom Katjom.

- Ona nije verovala da će Luka ikada dići ruku na nju, s obzirom na to da je oduvek bio brižan prema njoj i da se na sve moguće načine trudio da joj pokaže ljubav. Nataša je verovala da je ovo ljubav za čitav život, a trenutno dešavanje u njihovoj porodici potpuno ju je uništilo psihički - kaže izvor za Alo i dodaje:

- Ona nikada nije sumnjala u njega, ali te večeri kao da joj je neko šapnuo da bi trebalo da pogleda njegov mobilni. U poslednje vreme često je bančio do zore, a Nataši se to nikako nije sviđalo jer ipak imaju bebu o kojoj treba zajedno da vode računa. Luka se ponašao kao tinejdžer, a ona je o svemu morala da vodi računa.

S druge strane, Bekvalčeva je dobila podršku svoje porodice i prijatelja da ne bi trebalo da trpi takvo ponašanje, a kap koja je prelila čašu bile su batine. Nataša je rešila da stavi tačku na svoj brak.

- Nisu dočekali ni godinu dana da budu u braku, što je Nati zaista veliki životni poraz. Ona je dala celu sebe za taj brak, ali očigledno da je Lazukić više voleo provod i zabavu sa drugim ženama. Nataša će se u toku današnjeg dana sastati s advokatom, kako bi donela konačnu odluku. Najverovatnije će tražiti potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, jer ne želi da dete odrasta pored oca koji lako može da postane nasilan - kaže izvor i dodaje:

- Što se tiče njihove zajedničke imovine, ona ne postoji. Sve što su imali jedte Natašino, osim njegovog motora. Čak je i automobil koji vozi, njen. Neće imati nikakvo pravo na kuću u Čeneju, jer ništa nije uložio. Sve je već bilo gotovo kada su se njih dvoje venčali.