Pevačica Eli Golding otkriva: Samo naporne vežbe mi pomažu u borbi protiv anksioznosti

Autor:

16.03.2017 10:30

Foto:

Foto:



Britanska pevačica Eli Golding već duže vreme bori se sa anksioznošću zbog čega, kako kaže, danima i nedeljama nije izlazila iz kuće jer je patila od napada panike.

- Mislila sam da nisam dovoljno dobra pevačica. Imala bih napade koje nisam mogla kontrolisati - rekla je Eli za US Magazine i prisetila se kako je na početku karijere imala ogroman strah od velikog broja ljudi pred kojima je trebala da nastupa.

Adel prekinula koncert zbog obožavateljke koja je doživela srčani udar

Girl @russellsbc

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on Mar 14, 2017 at 5:55am PDT

- Nekada me je obuzimala tolika panika da sam iz automobila do studija izlazila sa jastukom preko lica - priznaje pevačica i dodaje da joj je najveća noćna mora bila da ne razočara publiku, ali i sebe.

Iscrpljena i bleda: Uma Turman zabrinula obožavaoce

Protiv toga se danas bori vežbanjem i rezultati su očigledni. Svaki dan je u teretani i to joj pomaže da se smiri. Najviše uživa u treniranju boksa.

- Osim što sam su se promene videle na mom telu, prvi put sada mogu da shvatim one koji kažu da je vežbanje dobro za duh - rekla je Guldingova koja je nastupala i na venčanju princa Vilijama i Ketrin Midlton u Bakingemskoj palati 2011. godine.

Avelino

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on Mar 7, 2017 at 7:18am PST

Eli je prošle godine prekinula svoju svetsku turneju "Delirium", a kao razlog navela je iscrpljenost, a svojoj vernoj publici je uputila izvinjenje zbog otkazivanja nastupa.

- Ove godine sam odradila preko 100 koncerata, lekari su mi dijagnostifikovali iscrpljenost i upozorili me da ako nastavim ovim tempom, nikad neću moći da vratim svoj glas - kazala je Eli.

Komentari. (0)

Loading