Olivija Njutn-Džon teško bolesna: Zvezda "Briljantina" se bori za život

Autor:

31.05.2017 10:27

Foto:

Foto:



Zvezda "Briljantina" Olivija Njutn-Džon objavila je da joj se rak dojke vratio i proširio na krsta. Prvi put joj je dijagnostikovan karcinom 1992. godine. Od tada promoviše zdrav život i pomaže u medicinskim istraživanjima. Kako je izjavio njen agent, Olivija će ići na zračenje i veruje se da će se krajem godine vratiti nastupima.

A post shared by David Storm (@okdstorm) on May 31, 2017 at 12:12am PDT


- Nakon savetovanja s doktorima, terapeutima za prirodno lečenje i medicinskim timom u mom Centru za istraživanje i lečenje raka Olivija Njutn-Džon u Melburnu u Australiji odlučila sam na koji način ću se lečiti - izjavila je popularna glumica, a prenosi "Dnevni avaz".

U saopštenju se navodi da će pevačica, poznata po brojnim hitovima, među kojima su i "Physical", odložiti turneju planiranu u junu u SAD i Kanadi.

A post shared by Bob Price (@funkybuddhadude) on May 30, 2017 at 10:12pm PDT


- Bolovi u leđima zbog kojih je odložila prvi deo koncertne turneje povezani su s rakom dojke koji se proširio na krsta - navodi se u saopštenju.

Njutn-Džon, koja je rođena u Velikoj Britaniji, a odrasla u Australiji, počela je karijeru pop hitovima "If Not for You" i "I Honestly Love You".

Sending lots of ❤️ to #olivianewtonjohn #oldhollywood #vintage #classic #grease

A post shared by ? (@hollywoodlandphotos) on May 30, 2017 at 2:33pm PDT


Svetsku slavu stekla je 1978. kultnim mjuziklom "Briljantin" u kojem je igrala pored Džona Travolte.

Nakon dijagnoze raka pre 25 godina, osnovala je udruženje za istraživanje i lečenje raka i organizuje i kampanje protiv zlostavljanja životinja.

A post shared by ? (@mungomoonbeam) on May 31, 2017 at 12:44am PDT


Nakon Olivijinog saopštenja da se ponovo upušta u borbu sa kancerom, fanovi ove glumice i pevačice širom sveta su joj preko društvenih mreža ostavljali poruke podrške i ljubavi, u želji da još jednom iz te bitke izađe kao pobednik.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading