Olivera Katarina: Sentimentalni povratak u Kan nakon 50 godina (foto)

Autor:

24.05.2017 15:52

Foto:

Foto:



Slavna glumica i pevačica Olivera Katarina, umetnica kojoj se divila Evropa sedamdesetih i osamdesetihdoputovala je u Kan, na 70. po redu filmski festival gde će u okviru zvanične selekcije, rograma Kanski klasici, nakon 50 godina ponovo biti prikazan film “Skupljači perja” Aleksandra Saše Petrovića.

 Olivera Katarina: Neki misle da je moje vreme prošlo, a i sad mogu pevati i rasplakati

Naša diva nije krila uzbuđenje što će nakon pola veka ponovo prošetati čuvenom Kroazetom.


- Kao nekad, sve je spremno - napisala je u komentaru uz fotku koju je objavila na svom instagram profilu.

“Skupljači perja”, posle pet decenija, večeras ponovo u Kanu

Čekajući da počne projekcija filma koji je proslavio ne samo na prostorima bivše Jugoslavije, već i cele Evrope, Olivera u uživala u obilasku grada i druženju sa prijateljima iz sveta filma - direktorom Jugoslovenske kinoteke Jugoslavom Pantelićem, glumcima Stefanom Urošem Tešićem i Goranom Bogdanom.


Pre polaska na Kanski festival, glumica i pevačica je najavila da će s posebnom emocijom pevati čuvenu pesmu iz filma "Skupljači perja" - "Đelem, Đelem", kao i da će je posvetiti dragim kolegama i Bati Živojinoviću i Bekimu Fehmiju.

- Ovaj put posvećujem kolegama koji više nisu s nama Bati Živojinoviću i Bekimu Fehmiju – rekla je Olivera pred put.

Diva je najavila i da će se večeras Kroazetom prošetati u specijalnoj kreaciji koja će sve iznenaditi, a mi vas podsećamo kako je izgledala pre 50 godina, na tom istom mestu u društvu Bate i Bekima.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading