Oliver Dragojević o borbi sa opakom bolešću: Treba biti jak psihički, a ja sam emotivno slab

Autor:

17.10.2017 10:45

Foto:

Foto:



Krajem avgusta se proširila  vest o teškom zdravstvenom stanju jednog od najomiljenijih muzičara na Balkanu - Oliveru Dragojeviću.  Kako to obično biva, ubrzo su krenula nagađanja o kakvoj bolesti se radi, ali glasine je zaustavio sam Dragojević izjavom za hrvatske medije.

Stari morski vuk: Oliver Dragojević se ne predaje u borbi za zdravlje

– Da bolestan sam i upravo sam u procesu pretraga. Treba videti kakvim metodama ću se lečiti, pronađeno je tumorno tkivo – kazao je za 100posto 70-godišnji Oliver i potvrdio da boluje od kancera.

Svestan kakvu medijsku pažnju izaziva njegovo zdravstveno stanje, ubrzo je poručio svojim fanovima da ne brinu, da se oseća dobro.

– Dobro sam, evo me s familijom u Veloj Luci, gledam more. Kako neću biti dobro kad je tako?! Dobro se osećam, još sam na pretragama. Sad ću tek da vidim gde to vodi, kuda, šta, koja terapija. Ma dobro, treba da odradimo te rutinske pretrage. Kako se ono reče, "don’t give up". Eto to napišite – dao je kratku izjavu.

A da se zaista dobro oseća, dobili smo potvrdu i nedavno. Muzičar je prvi put nakon što mu je dijagnostikovan kancer održao koncert pod  nazivom "Vjeruj u ljubav", a u organizaciji hrvatskog udruženja za borbu protiv raka.

- Svi smo vezani u jednu ruku ovom večeri jer neko negde je bolovao ili boluje od ove bolesti. Ja sam dobro, terapija je dobra, podnosim hemoterapiju odlično, rezultati su vidljivi jako i treba izdržati - iskren je bio Oliver.

Dragojević je dodao i da je zahvalan na podršci i ljubavlju koju mu pružaju njegovi najbliži, kao i publika pruža.

-  Svi, baš svi su "skočili" i sve bi dali, a meni treba samo mir. Treba biti jak psihički, a tu sam ja emotivno slab i onda se malo borim. Inače, radim ono šta mi kažu - rekao je Dragojević, a prenosi Avaz.ba.

Maja Gašić

Autor