Olga Danilović savladala 15. teniserku sveta: Ova pobeda je za Srbiju

Autor:

11.02.2018 12:00

Foto:

Foto:



Mlada teniserka Olga Danilović savladala je Letonku Anastasiju Sevastovu 15. na VTA listi sa 6:2, 6:4. Veliki podvig i prvi bod za Srbiju u mini plej-ofu za popunu Svetske grupe Fed kupa Olga je prokomentarisala da nije bio lak meč i da je dala sve od sebe.

Olga Danilović: Tata je moj navijač broj jedan


Mlada sedamnaestogodišnja teniserka koja je deveta juniorka sveta i 304. na VTA listi rekla je da je odigrala vrhunski meč svesna da jedino tako mogla da savlada znatno iskusniju protivnicu.

- Rezultat ne govori onako kako je bilo. Vrhunski meč sam odigrala, znala sam da bez najvišeg nivoa svoje igre, protiv nje nemam šta da tražim na terenu. Od početka do kraja sam bila potpuno koncentrisana i gledala samo u sebe, osećala sam da mogu da pobedim i nijednog trenutka nisam sebe sputavala ili previše razmišljala jer, što više imam emocija u glavi i što više emocija pokazujem, to je lošije po mene - rekla je Olga, prenosi RTS.

- Sa timom sam sinoć (petak) pričala o svemu, odlično smo se spremili pred meč i sve je bilo onako kako sam ja zamislila u glavi. Izuzetno mi je drago zbog ove pobede jer je bila za Srbiju, što mi je bio dodatni motiv jer stvarno želim da pokažem šta znam i odakle dolazim, mi smo zemlja sporta - zaključila je maestralna Danilovićeva.

Maja Gašić

Autor