Oglasila se: Nataša Bekvalac prvi put javno o trudnoći

Autor:

07.08.2017 14:12

Foto:

Foto:



Romansa između pop pevačice Nataše Bekvalac i IT stručnjaka Luke Lazukića podigla je dosta prašine u domaćim medijima. Jedan od razloga je i taj što je "novosadska barbika" još uvek bila u braku u vreme kada je započela vezu sa Lukom.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Romantično putovanje u Amsterdam (video)

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 10, 2017 at 11:46am PDT


Ljubavni život Bekvalčeve je uvek interesantan domaćoj javnosti, pa shodno tome ga često prate i raznorazne glasine... Poslednja u nizu jeste da pevačica i biznismen čekaju bebu.

A da li je to istina ili je u pitanju samo "čaršijska priča", Nataša je otkrila u emisiji “150 minuta“ na Prvoj televiziji.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 1, 2017 at 10:02am PDT


- Vest o bebi je srećna vest i ne treba je kriti. Ali, isto tako mislim da je suviše rano da se o tome priča. Ne zato što sam ja hoću da glumim neku superzvezdu ili sam nadmena i želim da pravim famu oko sebe. Svaka mama zna da treba da sačeka da prođe jedan određeni vremenski period od nekoliko meseci, da bi svi bili mirni i stabilni, pa onda možemo da pričamo o srećnim vestima - rekla je Nataša.

Nataša inače već ima ćerku Hanu iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, od koga se nakon pet godina braka razvela 2011.

Godinu dana kasnije činilo se da je ljubavnu sreću pronašla uz bivšeg rukometaša Ljubu, ali ni ta sreća nije potrajala. U martu ove godine par je potpisao papire za razvod.

Očigledno da u ljubavi i životu ne postoje pravila, kako je pevačica jednom prilikom izjavila za magazin "Gloria".

– Nema pravila, neko ljubav bez trzavica doživi u ranim dvadesetim, neko kasnije, a neko nikada. Kada bismo pravila znali, kada bi ona postojala, svi bismo živeli srećno do kraja života – ispričala je tada Nataša.

Maja Gašić

Autor