Od ljubavi do nasilja: Detalji svađe između Nataše Bekvalac i Luke Lazukića

Autor:

14.04.2018 16:31

Foto:

Foto:



Pevačica Nataša Bekvalac se danas u pratnji sestre Kristine pojavila u Urgentnom centru Srbije zbog povreda koje joj je nakon kraće verbalne svađe naneo suprug Luka Lazukić.

Nataša Bekvalac nakon svađe sa Lukom završila u Urgentnom centru


Svega mesec i po dana nakon što su dobili ćerku Katju, par je imao žestoku raspravu, navodno, zbog ljubavnih poruka koje je pevačica pronašla u suprugovom telefonu.

Kako prenose svi domaći mediji, Luka se pod dejstvom alkohola iz "noćnog života" u sitne sate vratio u stan na Dedinju, a u kojem su bile pevačica, njihova ćerka Katja i dadilja. Do rasprave je došlo pošto je Nataša u njegovom telefonu našla poruke "ljubavnog sadržaja" koje je razmeno sa drugom ženom.

Објава коју дели Nadlanu.com (@nadlanu) дана 26. Сеп 2017. у 10:52 PDT

 

Verbalni konfilkt je eskalirao u fizički a, kako pišu domaći mediji, Luka je Natašu udario u glavu, zbog čega je pevačica i potražila lekarsku pomoć.

Nataša je odlučila da protiv supruga podnese krivičnu prijavu, a policija će oboje pozvati na saslušanje kad na uvid dobije povredni list iz Urgentnog centra.

Luka se nakon incidenta sklonio kod roditelja na Novi Beograd, dok su na Dedinje, kao podrška ćerki, došli Natašini roditelji - otac Dragoljub i majka Mira.

Danas je pevačica uslikana kako uz pratnju napušta stan, a velike tamne naočari su skrivale modricu koja je, kako se tvrdi, posledica fizičkog nasilja.

Nataša i Luka su se venčali krajem septembra na Ibici, a pop zvezda je tada već bila u drugom stanju.

Za nasilje u porodici su zaprećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške telesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.

Maja Gašić

Autor