Obara rekorde: Adel ne nastupa za manje od pola miliona evra

Autor:

17.02.2017 19:23

Foto:

Foto:



Britanska pop diva Adel osvojila je pet američkih muzičkih nagrada Gremi i spada u pravu muzičku elitu. Po zaradi je sustigla Madonu i postala je jedna od najplaćenijih izvođača današnjice.


- Imala sam 107 rasprodatih nastupa na turneji po Evropi i Americi prošle godine - rekla je pop diva. Strani mediji prenose da Britanka po nastupu zarađuje neverovatnih 600.000 dolara. Njeni saradnici otkrivaju kako je već rezervisala veće dvorane u Australiji i Novom Zelendu koje će posetiti tokom truneje 'The Finale".

A post shared by @fans__adele_ on Feb 17, 2017 at 10:01am PST

Američke muzičke nagrade: Kako je Adel svoj Gremi “podelila” sa Bijonse (video)

Na listi najplaćenijih prednjačila je Madona jer je na turneji 2008. zarađivala 473.000 dolara po nastupu. Adel bi mogla da živi samo snimanja reklama, ali ne želi da se dodatno eksponira, tvrde izvori bliski pevačici.

A post shared by Daydreamer ? (@firstloveadele) on Feb 17, 2017 at 9:58am PST

Nedavno je, od britanske tv kuće dobila ponudu da snimi rijaliti šou za ogromnu svotu novca, ali ona je to bez razmišljanja odbila. Pevačica ima četvorodišnjeg sina sa ekološkim aktivistom Simonom Koneckijem.

Brutalno iskrena Adel: U trudnoći i majčinstvu sam izgubila deo sebe

-Pre pet godina kada sam zadnji put bila ovde, bila sam trudna, ali nisam to još znala. Nedugo nakon dodele sam saznala za trudnoću i to je bio najveći blagoslov u mom životu. Ali u trudnoći i majčinstvu izgubila sam veliki deo sebe. Borila sam se s majčinstvom i još uvek se borim, a ova pobeda je poput punog kruga za mene. Kao da se deo mene vratio meni, rekla je na dodeli Gremi nagrada.

Ipak, strani mediji prenose da par priželjkuje još jedno dete.

Komentari. (0)

Loading