Novi detalji o tragičnoj smrti Krisa Kornela: Muzičar nije izvršio samoubistvo?

Autor:

26.05.2017 15:58

Foto:

Foto:



Novi detalji o tragičnom odlasku legendarnog muzičara Krisa Kornela izazivaju sumnju u prvi izveštaj patologa, u kojem se navodi da je uzrok smrti bilo samoubistvo vešanjem.

Oglasila se udovica Krisa Kornela: Novi detalji samoubistva izašli na videlo

Izvori su za portal TMZ otkrili da su na rukama frontmena grupe "Soundgarden" pronađene sveži i očigledni tragovi igle, pa se pretpostavlja da je on koristio narkotike.

A few more shots from the South American tour: Citibank Hall, Sao Paulo Photo: Camila Cara

Објава коју дели Chris Cornell (@chriscornellofficial) дана 20. Дец 2016. у 9:45 PST

Kornel, koji je imao 52 godine, bio je zavisnik od droge od rane mladosti, pa sve do 2002. godine, od kada se verovalo da je trezan.

Beživotno telo slavnog muzičara, sa omčom oko vrata, pronašao je u njegovoj hotelskoj sobi prošle nedelje njegov telohranitelj, na nagovor Kornelove uspaničene supruge. Naime, pevač ju je pozvao te večeri, mucao je i zvučao je čudno, pa je ona shvatila da nešto nije u redu.

With daughter Toni - Team CC

Објава коју дели Chris Cornell (@chriscornellofficial) дана 9. Окт 2016. у 10:19 PDT

Kornel je imao prepisan lek protiv anksioznosti, u sklopu terapije za lečenje od zavisnosti, a koji ponekad može da izazove suicidne misli ukoliko se uzme prekomerna doza.

Hang on till your fingers break And your hands unwind He will escape you every time #fbf #flashbackfriday Photo: @RossHalfin

Објава коју дели Chris Cornell (@chriscornellofficial) дана 8. Јул 2016. у 10:01 PDT

Još se čekaju toksikološki nalazi, što može da potraje i nekoliko nedelja, da bi se otkrilo šta se tačno dogodilo te kobne večeri.

Policija potvrdila: Kris Kornel izvršio samoubistvo

Kornel je iza sebe ostavio suprugu Viki Karajanis, njhovu ćerku Toni (12) i sina Kristofera (11),  kao i šesnaestogodišnju ćerku Lilijan iz prethodnog braka.

Komentari. (0)

Loading