Njeni roditelji su među najslavnijima na svetu, ali Harper Bekam ima svog idola

Autor:

17.10.2016 18:32

Foto:

Foto:



Poznato je da je Harper tatina mezimica, pa otuda i ne čudi što je slavni fudbaler u stanju da uradi sve, samo za sreću njegove petogodišnje ćerke.  Sada  je odlučio da joj ulepša vikend pa je odveo na koncert najveće tinejdž zvezde na planeti, Džastina Bibera. Iako je Harper daleko od tinejdžerskog doba jasno je da je ona pronašla svog idola sudeći po video snimku koji se proširio društvenim mrežama.

Naime, ona je koncert posmatrala iz VIP lože koja je bila namenjena Bekamovima, a onda je u jednom trenutku ponela muzika pa je ustala i počela da se njiše sa telefonom u ruci.

Tata nije bio ni malo ljubomoran što Harper ima svog omiljenog pevača, pa je ovaj preslatki snimak postavio na svoj Instagram profil uz kratak komentar -JB ( Justin Bieber ).

Dejvid je jedan od omiljenih očeva na svetu jer mu nije ništa teško da uradi za svoju ćerku, pa se tako jednom latio igle i ispleo haljinice za lutke sa kojima se Harper igra. Tu fotografiju je objavila ponosna Viktorija i dokalaza kako je veza između oca i ćerke neraskidiva.

-Harper ima oca koji šije haljinice njenih lutaka, napisala je Viktorija Bekam ispod ove dirljive fotografije.

 

Komentari. (0)

Loading