Nisu više podstanari: Mišel i Barak Obama kupili kuću u Vašingtonu za osam miliona dolara

Autor:

02.06.2017 13:14

Foto:

Foto:



Bivši američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel izgleda da su previše zaljubljeni u kuću u Vašingtonu, u kojoj žive pod kirijom, zbog čega su odlučili da je kupe.

Barak Obama o životu van Bele kuće: Stalno se svađam sa Mišel zbog mesta u ormaru

To zadovoljstvo porodicu Obama koštaće osam miliona dolara, a portparol bivšeg predsednika Amerike potvrdio je da će kuća koja se nalazi u vašingtonskoj četvrti Kolorama, preći u vlasništvo Baraka Obame.

Happy Anniversary. ?

Објава коју дели Barack Obama (@barackobama) дана 3. Окт 2016. у 12:13 PDT

- S obzirom da će Obama i njegova supruga živeti u Vašingtonu još najmanje dve i po godine, za njih je bilo najlogičnije da kupe kućunego da plaćaju njeno iznajmljivanje - rekao je Obamin portparol, prenosi klix.ba

Prethodnik Donalda Trampa je kazao da će ostati u Vašingtonu dok njegova najmlađa kćerka Saša ne završi srednju školu Sidewell Friend School, gde će ove godine upisati prvu godinu.

Kuća bivšeg prvog američkog para u Vašingtonu procenjena je na 6,1 milion dolara, što je manje za dva miliona koliko je Obama platio.

Napokon može da se opusti: Ludi provod Baraka Obame na luksuznom imanju (video)

Pošto je napustio Belu kuću Obama je s porodicom živeo kao podstanar skoro godinu dana. Kamena kuća u Kolorami je izgrađena 1928. godine, ima devet soba, osam kupatila, garažu za dva automobila, kao i dvorište koje može primiti do deset vozila.

Komentari. (0)

Loading