Ništa od venčanja: Kajli Minog raskinula veridbu

Autor:

03.02.2017 12:21

Foto:

Foto:



Iako je još donedavno pričala o svom venčanju iz bajke s 19 godina mlađim glumcem Džošuom Sasom, vest da je Kajli Minog raskinula veridbu iznenadila je mnoge. Svi su se ponadali da je 48-godišnja australijska pevačica napokon pronašla sreću u ljubavi, međutim reklo bi se da je velika razlika u godinama učinila svoje, a britanski glumac navodno ju je varao sa španskom glumicom Martom Milans (34)

Kako prenosi Daily Mail navodno je Kajli iz svog londonskog stana izbacila 29-godišnjeg Džošuu nakon što je doznala kako se on poprilično zbližio sa glumicom Martom Milans. Svađe su krenule pre njenog odlaska na Nedelju mode u Parizu prošlog meseca, a po povratku u London odlučila je da završi ljubavnu priču. Skinula je verenički prsten, a izvori bliski paru tvrde da ju je cela situacija pogodila i da joj je slomljeno srce jer je mislila da je Sase napokon onaj pravi.

- Nema više poverenja u njega, rekao je izvor za britanski "The Sun".

Svi detalji svadbe Kajli Minog: Konačno spremna na sudbonosno DA!

Sas i njegova navodna ljubavnica Marta Milans zbližili su se prošle godine u Kanadi na snimanju serije 'No Tomorrow'. Osoba koja je s njima snimala rekla je kako je njihova povezanost bila zapravo javna tajna. U intervjuu za emisiju na ITV-u 'This Morning on Tuesday', koji je unapred sniman, Kajli se raspričala o planovima za venčanje.

Peace.. sun.. friends .. @figuelove @bhoolucas #iamsuchaluckygirl

A photo posted by Marta Martita M (@martamilans) on Jan 4, 2017 at 12:49am PST

-Definitivno ću uzeti njegovo prezime. Kajli Sas zvuči odlično i za scenu.

Kada su se prošle godine verili, nije krila sreću.

- Moji roditelji ga obožavaju. Zapravo, svi u obitelji misle da je divan. Džoš me zaprosio prstenom koji je izrađen 1908. godine i savršen je.

Kajli Minog seksi bez obzira na godine

Ako se ove medijske priče pokažu kao istinite, Džošua Sas bit će još jedno ime na njenom spisku neuspeha. Kajli Minog do sada i nije imala sreće u ljubavi. Nijedna od njezinih dugogodišnjih veza, s Džejsonom Donovanom, Majklom Hačinsom, Olivierom Martinezom, Lenijem Kravicom i Andresom Velenkosom nisu završile srećno.

A tako je, čini se, završila i ova s 19 godina mlađim izabranikom, za kojeg je Kajli uvek tvrdila kako je on onaj pravi, bez obzira na veliku razliku u godinama.

- Ne mogu opisati rečima koliko sam srećna. Jednostavno savršeno odgovaramo jedan drugome. On razume mene i ja njega', izjavila je 2014. pevačica, a sada je raskidom veridbe sve ove izjave pobila.

Komentari. (0)

Loading