Nisam savršen: Glumac Kevin Hart se javno izvinio trudnoj supruzi i deci zbog neverstva (video)

Autor:

18.09.2017 22:19

Foto:

Foto:



Glumac i komičar Kevin Hart javno se izvinio svojoj trudnoj supruzi i deci nakon što je objavljeno da je žrtva pokušaja multimilionske iznude.

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on Sep 1, 2017 at 8:52pm PDT

TMZ piše da je anonimna osoba kontaktirala Hartov tim i tražila veliku sumu novca u zamenu za videosnimak na kojem se Hart i nepoznata žena nalaze u "seksualno provokativnoj situaciji". Na drugom snimku je navodno prikazana spavaća soba u kojoj se nalaze dve osobe, ali se njihova lica ne vide.

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on Aug 15, 2017 at 12:20am PDT

Iako nije potvrđeno da je Hart jedna od osoba iz spavaće sobe, izvor navodi da je video snimljen bez saglasnosti, što je protivzakonito. Nekoliko sati nakon što je vest objavljena, Hart je na Instagramu objavio emotivni video u kojem se izvinio svojoj porodici.

-Osećam da se na mojim leđima nalazi meta i zbog toga bih trebao da donosim pametne odluke, ali nedavno to nisam učinio. Nisam savršen i neću tvrditi da jesam. Napravio sam veliku grešku u prosuđivanju i završio u okruženju u kojem se mogu desiti samo loše stvari, i desile su se. Znam da ću povrediti one koji su mi najbliži, one s kojima sam razgovarao i izvinio se, moju suprugu i decu. Znam da sam pogrešio, a za pogrešno ponašanje nema opravdanja. Moram da budem bolji, ali neću dopustiti da neko ostvari finansijsku korist na mojim greškama. Pokušali su to da učine, a ja sam rekao da ću se suočiti sa svojim greškama - kazao je Hart.

Komičar se ranije ove godine obrušio na tabloide jer su pisali da je bio neveran supruzi Eniko koju je oženio prošle godine i koja nosi njihovo prvo dete. Hart iz prvog braka ima dvoje dece - Hendriksa(9) i Hejven(12).