Nikol Kidman: Tom Kruz - životna greška ili ne?

Autor:

30.09.2016 22:20

Foto:

Foto:



Prošlo je 15 godina od kako se okončao brak australijske glumice i holivudskog superstara, ali javnost i dalje zanimaju razlozi koji su uticali da se jedan od najmoćnijih parova 90-ih godina rastane.  Nikol Kidman nerado govori o svom bivšem suprugu, ali se u intervjuu za magazin "Red" osvrnula na priču koje ne prestaje da intrigira.

– Prerano sam se udala, bila sam veoma mlada kada se to dogodilo. Sada, kada pomislim na to, ne mogu da poverujem. Pogledajte, Tejlor Svift. Koliko ona ima godina, 26? Ja sam već tada imala dvoje dece i bila sam uveliko u braku. Ali tada sam to želela – rekla je Nikol.

Kada su se venčali 1990, godine važili su za najmoćniji par Holivuda i tako je bilo sve do razvoda 2001. godine koji je bio veliki šok za glumicu.

– Osećala sam se loše kada sam se rastala od Toma. Bila sam spremna za njega da odem na kraj sveta–  rekla je Kidman, i dodala da joj je bilo potrebno mnogo vremena da sve preboli.

Nikol Kidman i Tom Kruz su tokom braka usvojili dvoje dece Konora i Izabelu.

Glumica je danas u srećnom braku sa  Kitom Urbanom sa kojim ima dve ćerke.

– Moj brak sa Kitom je veoma miran. Kada se bavite ovim poslom veoma je teško posvetiti se porodici i moraju se napraviti velika odricanja. Prvo od njih je bilo što sam se preselila iz Los Anđelesa u Nešvil, jer je taj grad pogodniji za moju porodicu – 

Komentari. (0)

Loading