Nikol Kidman piše autobiografiju: Zašto sam se razvela od Toma Kruza

Autor:

03.02.2017 10:16

Foto:

Foto:



Holivudska glumica Nikol Kidman odlučila je da otkrije tajne iz svog života, te se upustila u pisanje autobiografije u kojoj će ispričati sve o razvodu od Toma Kruza, ali i o aktuelnom braku s Kitom Urbanom, koji je godinama vodio borbu s alkoholom i drogom.

Nikol Kidman(49) smatra da je vreme da otkrije tajne koje su dugo zanimale javnost, a za svoju autobiografiju dobiće 7 miliona evra.

Jedan sasvim neobičan par: Šta će Nikol pokloniti mužu za Božić?

Kidmanova i Tom Kruz(54) bili su u braku 11 godina, a razveli su se 2001, a godinama nakom toga njihov raskid je intrigirao javnost.

- Ona smatra da je vreme da otkrije tajne koje zanimaju njene fanove, a to je veoma neobično jer je Nikol poznata kao osoba koja čuva svoju privatnost - ispričao je prijatelj glumice.

Svako pojavljivanje u javnosti lepe glumice ne može da prođe nezapaženo, te je tako i pre nekoliko dana glumica šokirala svojom modnom kombinacijom. Naime, Nikol je obukla Gučijevu haljinu s perjem i šljokicama, a modni kritičari su ovaj stilski promašaj uporedili s papagajem.

)

Nikol Kidman: Nadam se da ću doživeti da moja deca odrastu i postanu svoji ljudi

Kidman je nedavno je izjavila kako bi volela da ima još dece. S bivšim suprugom usvojila je dvoje dece, Isabelu (24) i Konora (21), a s pevačem ima ćerke Fejt (8) i Roz (6), koju je rodila surogat majka.

Komentari. (0)

Loading