Nikol Kidman o najvećem gubitku u životu: Mislila sam da neću izgurati još jedan dan

Autor:

28.03.2017 13:25

Foto:

Foto:



Autralijska glumica i oskarovka Nikol Kidman (49) nedavno je gostovala u emisiji "Business Chicks" melburnške TV zvezde Džesike Rou, gde je otvoreno pričala o svojoj porodici, ali i velikom gubitku koji je obeležio njen život.

A post shared by Jessica Rowe (@jessjrowe) on Mar 26, 2017 at 11:46pm PDT


Atraktivna glumica koja je u već deset godina u braku sa kantri zvezdom Kitom Urbanom (49), ima četvoro dece – dvoje bioloških i dvoje usvojenih. Sa Urbanom ima ćerke Sandej Rouz (8) i Fejt Margaret (5), a dok je je bila u braku sa Tomom Kruzom usvojila je Izabelu (23) i Konora (21).

Nikol Kidman: Nadam se da ću doživeti da moja deca odrastu i postanu svoji ljudi

A post shared by PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) on Mar 27, 2017 at 11:09pm PDT


Glumica nikada nije krila da joj je porodica veoma važna, pa čak i da pati što nema više dece.

– Ja sam jedna od retkih koja je iskusila različite oblike roditeljstva. Rodila sam, imam biološko dete koje je na svet donela surogat majka, usvojila sam dvoje dece… Ali nikada nisam bila staratelj nekom mališanu. I to mi je sada najveća želja, jer osćema da umeni ima toliko ljubavi koju mogu da pružim.  Nadam se da će se u 2017. ta želja i ostvariti – izjavila je početkom godine glumica.

U razgovoru sa Džesikom Rou, pored divnih trenutaka koje je vezuju za porodicu, Kidman se prisetila i tragedije koja je obeležila njen život. Pre ti godine oskarovki je preminuo otac Entoni.

- Bilo je momenata kada sam dotakla dno, kada sam mislila da neću uspeti da izguram još jedan dan. Kada sam izgubila oca, to je najverojatnije bio moj najveći gubitak u životu - rekla je slavna glumica.


Njen otac je bio ugledni psiholog, a iznenada je preminuo od posledica srčanog udara u 76. godini života u Singapuru, gde je bio u poseti kod Nikoline sestre Antonije.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading