Nikol Kidman: Godine mi dobro stoje

Autor:

02.08.2017 16:45

Foto:

Foto:



Australijska glumica Nikol Kidman ove godine je proslavila 50. rođendan i 11. godišnjicu braka sa muzičarom Kitom Urbanom, a sa nestrpljenjem iščekuje i 10. rođendan svoje kćerke Sandej Rouz.

Ljubav koja je odolela svim izazovima: Kako su Kit Urban i Nikol Kidman proslavili 11 godina braka (foto/video)

Na jučerašnjoj promociji svog novog filma 'Top of The Lake: China Girl' glumica se sa radošću osvrnula na prvu polovinu 2017., godinu koja joj je bila puna iznenađenja. Bivša supruga Toma Kruza u junu je proslavila 50. rođendan u intimnoj atmosferi uz porodicu i prijatelje, a lepa Australijanka kaže da joj u životu ništa ne nedostaje i da ima mnogo razloga za sreću.

-Imam bezbroj razloga za slavlje, ali mi ništa ne nedostaje. Svakodnevno primam zagrljaje, poljupce i ljubav od ljudi koji me okružuju. Ne trebaju mi velike, razuzdane zabave i žurke do zore, već samo da sam u uz supruga i decu - izjavila je oskarovka.

Uz to što samo ove godine snima desetak filmova, njena televizijska mini-serija 'Male laži', u kojoj glumi sa Riz Viterspun i Laurom Dern, nominovana je za nekoliko Emi nagrada, što sve govori da Kidmanova nema razloga za brigu kada su glumačke role u pitanju.

Tom Kruz i Nikol Kidman: Sve o fatalnom susretu i pravom razlogu razvoda

- Tek sam napunila 50, a godine mi dobro stoje. Ova je godina, i poslovno i privatno, započela neverovatno. Najradije bih od sreće zaplakala jer se sve posložilo na jedan čudesan način. Vrlo sam zahvalna na svakom poljupcu, toploj reči, pa čak i na onima koje počinju s 'oprosti' - kazala je glumica