Ni nalik Dženifer: Džastin Teru ima novu devojku? (foto)

Autor:

14.03.2018 17:52

Foto:

Foto:



Sredinom februara, omiljena američka glumica  Dženifer Aniston i njen suprug Džastin Teru objavili su da se razvode nakon manje od tri godine braka.

Dženifer Aniston: Slaba ne preljubnika

O razlozima se još uvek nagađa, navodno je razdvojenost presudila, mada se pominje i bivši glumičin suprug Bred Pit i “ljubavne “poruke koje joj je slao dok je bila u braku.

 


U međuvremenu je Džastin viđen na Njujorškoj nedelji mode u društvu atraktivnih koleginica Mišel Vilijams i Eme Stoun, a Dženifer je prve dane "slobode" provodila vrlo povučeno. Tek se pre neki dan pojavila na rođendanskoj proslavi Moli Mekmarni, njene prijateljice i supruge popularnog voditelja Džimija Kimela.

Dženifer Aniston: Prva žurka nakon razvoda (foto)

Ono što se može primetiti jeste da oboje izgledaju vrlo zadovoljni novim životom, a čini se i da je Džastin preboleo miljenicu američke publike. Kako prenose svi svetski mediji, glumac ima novu devojku, a koja nije ni nalik njegovoj bivšoj supruzi!


U pitanju je kanadska umetnica Petra Kolins (25) koja je 21 godinu mlađa od markantnog Džastina. Za sada nema zvanične potvrde da je par zaista u vezi, ali izvori bliski glumcu kažu da je neobična umetnica potpuno zaludela 46-godišnjeg Terua.

A post shared by @justintheroux on Feb 8, 2018 at 7:14pm PST

- Džastin i Petra se druže već neko vreme. Iako je on insistirao da se radi samo o prijateljstvu, očigledno je da je lud za njom - otkrio je nepoznati izvor za jedan američki magazin, dodavši da je upravo Petra bila "kamen spoticanja" u njegovom braku sa Dženifer.

Maja Gašić

Autor