Nestrpljiva da se porodi: Marija Veljković ženskim trikovima mami bebu da "izađe"

Autor:

21.02.2017 21:26

Foto:

Foto:



Voditeljka popularnog kviza “Slagalica” Marija Veljković (33) duboko je zagazila u deveti mesec trudnoće, a čini se da je strpljenje izdaje. Ne može da dočeka dolazak princeze.

Nezaustavljiva u 9. mesecu: Poslednje pripreme Marije Veljković za dolazak bebe

Atraktivna voditeljka sa suprugom Milanom Milovanovićem (37) ima već devojčicu i dečaka, Rosu i Đuru, a svakog dana par očekuje da svoju četvoročlanu porodicu proširi za ješ jednu devojčicu.


Vredna Marija je sve pripremila za dolazak bebe i čini se da joj ništa ne preostaje nego da čeka, a to joj izgleda izuzetno teško pada. Tako je smislila originalan način da ženskim trikovima izmami bebicu.

Voditeljke “Slagalice” postale blogerke: Marija i Kristina savetuju buduće mame


Lepa voditeljka je na Instagramu objavila fotografiju uz duhovit komentar koji je do suza nasmejao njene pratioce na ovoj društvenoj mreži.


- Ako ovo maleno žensko stvorenje ne namamim napolje parom novih cipela, definitivno ne liči na mene - napisala je Marija.

Marija Veljković čeka treće dete

Malo je reći da su se mnoge majke, ali i trudnice, pronašle u ovom komentaru, što zbog poznate ženkse opsesije cipelama, što zbog nestrpljenja koje je tipično za deveti mesec trudnoće.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading