Nestao vredan nakit, satovi: Šakira i Pike na meti lopova

Autor:

07.06.2018 16:24

Foto:

Foto:



Šakira i Pike su opljačkani.

Provalnici su ušli u njihovu vilu u Barseloni dok su fudbalerovi roditelji spavali na spratu, tvrdi Daily Mail. Lopovi su se ušunjali u kuću kolumbijske pevačice Šakire (41) i čuvenog španskog fudbalera Žerara Pikea (31) juče ujutru i odneli im skupocene satove i nakit.

Porodica je na prvom mestu: Šakira otkrila zbog čega se najviše kaje

Pevačica je u to vreme bila na koncertu u Nemačkoj, a fudbaler na pripremama za Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji. Policija tvrdi da provala nije bila nasilna i da su se provalnici ušunjali u vilu i ukrali vredan nakit. Navodi se da je reč o profesionalnim kriminalcima koji su nosili rukavice, pa nema otisaka. Takođe su imali maske, tako da se ne vide njihova lica na snimcima sigurnosnih kamera.

Pretpostavlja se da su ušli kroz balkonski prozor. Zbog nevremena i grmljavine, komšije i stanari nisu ništa videli ni čuli. Ukupna materijalna šteta tek treba da se utvrdi.

Poruka dušebrižnicima: Žerar Pike objasnio u kakvim je odnosima sa Šakirom (video)

Објава коју дели Gerard Piqué (@3gerardpique) дана 31. Дец 2017. у 3:19 PST

Šakira i Pike su se upoznali 2010. kada se fudbaler pojavio u šakirinom spotu za pesmu 'Waka Waka', koja je bila 'himna' Svetskog fudbalskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Imaju sinove Milana (5) i Sašu (3).