Neprijatna situacija: Snimak Melanije i Donalda Trampa o kojem ceo svet priča (video)

Autor:

18.09.2017 14:46

Foto:

Foto:



Američkom predsedniku Donaldu Trampu gafovi nisu nimalo strani, a osim što povremeno ume druge državnike da dovede u neprijatnu situaciju, neretko se i prema svojoj supruzi Melaniji ponaša neprimereno.

Kritike urodile plodom: Melanija Tramp u do sada neviđenom izdanju (foto)

Već nekoliko puta u javnosti je pokazao u namanju ruku čudan odnos prema svojoj atraktivnoj supruzi, poput onog puta kada joj je zatvorio vrata automobila, ne sačekavši je da uđe ili kada je nakon inauguracije u Belu kuću ušao ispred nje, pa su je Mišel i Barak Obama otpratili unutra.

Doduše, i Melanija je umela da uzvrati, a o njenom "odguravanju" suprugove ruke prilikom posete Izraelu dugo se pričalo.

Najnoviji ispad predsedničkog para dogodio se proteklog vikenda u vazduhoplovnoj vojnoj bazi Endruz. Na službenom snimku koji je objavila Bela kuća vidi se kako Melanija drži uvodni govor u kojem najavljuje svog supruga. I onda dolazi ono najčudnije...


Tramp je prišao govornici i u znak zahvalnosti pružio ruku i rukovao se sa sopstvenom suprugom, ne udelivši joj čak ni poljubac u obraz! Zatim, rukom joj je pokazao da napusti govornicu i sedne. Iako ovo nije prvi put da se par u javnosti ponaša u najmanju ruku čudno, Melanija je delovala zbunjena ovim gestom...

A post shared by woiz buzzlin (@woizbuzzlin) on Sep 17, 2017 at 1:57pm PDT

Maja Gašić

Autor