Neobično kraljevsko pravilo: Čega će još Megan Markl morati da se odrekne?

Autor:

16.06.2018 10:00

Foto:

Foto:



Megan Markl je sada punopravni član kraljevske porodice i to znači da će morati da se odrekne svojih navika, među njima i omiljene hrane.

Propisi kraljice Elizabete: Megan Markl mora da poštuje stroga pravila, a neka su krajnje bizarna

Bivša glumica, a danas vojvotkinja od Saseksa, moraće da se pridržava strogih pravila ishrane posle prošlomesečne udaje za princa Harija.

Batler kraljvske porodice Grant Harold izjavio je da kraljevska porodica ne jede morsku hranu napolju u strahu od trovanja.

Odabrala miljenicu: Kraljica Elizabeta se ne ponaša isto prema Megan i Kejt (foto)

- Ne želimo da neko od članova kraljevske porodice dobije tešku reakciju od trovanja hranom, posebno ako su na prekomorskim putovanjima - rekao je Harold Ekspresu.

Nema sumnje da će Megan Markl biti razočarana ovim pravilom jer je ranije govorila o svojoj ljubavi prema morskoj hrani i da njen idealni dan kad je reč o hrani podrazumeva mnogo morske hrane i laganu večeru, pastu sa morskim plodovima.

Modni detalj od velike važnosti: Elizabeta na diskretan način podržala izabranicu omiljenog unuka (foto)

Harold je rekao da članovi kraljevske porodice, pored školjki, moraju da izbegavaju pačju i guščju paštetu.

Endru Farqurson, zamenik majordoma Klarens hausa rekao je Telegrafu da je politika princa od Velsa da njegovi kuvari ne kupuju paštete i to više zbog brige za životinje nego kao restrikcija u ishrani.

Megan Markl: Savršen autfit za prvo pojavljivanje nakon venčanja (foto)

Ostala pravila koja će Megan Merkl morati da sledi su da neće moći da glasa, da nema selfija, autograma i uvek mora na putovanjima, u prtljagu da ima spakovanu crnu odeću u slučaju smrti člana kraljevske porodice.

Maja Gašić

Autor