Nebojša Glogovac: Moja verenica ume da se rasplače na najsitiniju nepravdu

Autor:

18.01.2017 17:26

Foto:

Foto:



Proslavljeni glumac veoma retko govori o svom privatnom životu, pa je zato još jače odjeknulo ono što je rekao o svojoj verenici Milici Šćepanović. Na pitanje ko ga najviše inspiriše, Nebojša je rekao da je to upravo njegova verenica sa kojom ima ćerku Sunčicu.

- Prvo što mi padne na pamet je moja verenica, koja zaista pazi na slabije od sebe, na ljude kojima je potrebna pomoć, ume da se rasplače na najsitniju nepravdu, vodi računa o okolini, da ne troši previše vode. Ne što je moja, ali je ozbiljan primer pažnje prema svetu. I prema resursima i čistoći okoline - rekao je Glogovac za UNICEF-ovu kampanju o kulturi davanja.

Nebojša iz prvog braka sa slikarkom Minom ima i dva sina Miloša i Gavrila, a o tome koliko deca uče od svojih roditelja, on kaže:

- Deca uče po modelu, ja sada mislim na našu decu. Jedini način je da taj model bude human i ispravan i da bude o pravim vrednostima. Svojim primerom i ponašanjem deci dajemo dobar orijentir. Danas u u životu zaboravljene te stvari koje su nematerijalne, koje se ne mogu novcem opisati. Deci treba povratiti veru da je hrabrost dobra, da je ljubav i poštenje dobro. Budućnost dece je u našim rukama -
 rekao je Glogovac, a prenosi Blic.

Komentari. (0)

Loading