Ne odriče se momačkog života: Ronaldo prevario trudnu devojku?

Autor:

28.10.2017 12:30

Foto:

Foto:



Kristijano Ronaldo (32) je u poslednjih godinu dana iz korena promenio život. Najbolji fudbaler sveta, koji je pored šestogodišnjeg sina Kristijana Džuniora, pre četiri meseca je dobio i blizance – dečaka i devojčicu po imenu Eva i Mateo.


Ali tu nije kraj. Sportista koji već dugi niz godina slovi za "ozloglašenog zavodnika" skrasio se sa španskom manekenkom Heorhinom Rodrigez, a koja bi do kraja godine trebalo da mu rodi i četvrto dete.

Prsten na ruci fudbalerove devojke: Kristijano Ronaldo se verio? (foto)

I taman kada je svet pomislio da se sportista koji je zaveo brojne lepotice poput Irine Šajk, Marije Šarapove, Paris Hilton i mnogih druguh, konačno odrekao momačkog života i odlučio da zasnuje porodicu sa Heorhinom, nova afera je isplivala na videlo.

Starleta Nataša Sofija (21) se pohvalila portugalskom magazinu "TV guia" da je delila postelju sa zavodnikom i to nedavno! Ako je verovati onomo što ova staleta i rijaliti zvezda kaže, Ronaldo je prevario trudnu Heorhinu...

A sve je počelo "nedužnim" dopisivanjem na instagramu...

- Dopisivali smo se neko vreme, a onda i proveli "intenzivnu" noć u hotelu. Na kraju mi je dao 300 evra za taksi - rekla je starleta, a prenosi "101greatgoals".

Nataša kaže da je fudbalerovu pažnju privukla seksi video-snimkom na kome tverkuje, i da je nakon toga kontaktirao.

Starleta je iznela i neke detalje koji najboljeg fudbalera ne prikazuju u lepom svetlu...


- Izdao ju je (Heorhinu). Nije puno pričao o njoj dok smo bili zajedno, ali rekao je da je sa njom jer se dobro ponaša prema njegovom sinu. Takođe mi je rekao da ima mnogo posla, pa nema vremena za ljubav - kaže lepotica.

Ronaldova devojka Heorhina Rodrigez: Brižna buduća mama (foto)


Da se ne radi samo o lažima još jedne lepotica koja traži svojih pet minuta slave, potvrđuju i poruke koje je razmenila sa Kristijanom, a koje je sačuvala. Poruke je dala na uvid magazinu "TV guia", koji je dalje razradio priču i došao da saznanja da njihova afera traje mnogo duže. Pre dve godine fudbaler je počeo da se dopisuje za zanosnom brinetom, a u martu ove godine su se prvi put videli.

Ronaldo se do sada nije oglasio  da potvrdi li demantuje glasine.

Maja Gašić

Autor